2010 09 28a Spremni za cirkus?

Budući da volim istraživati po internetu i po svim mogućim našim i stranim modnim blogovima, našao sam na nešto zanimljivo. U pitanju je dječak, koji ima svoj blog Little Fashionisto. Oduševio me je svojim autentičnim kombinacijama. Ono što mi je najviše zapalo za oko je blejzer, koji na svojim ramenima ima naramenice sa resicama – baš onakve kakve nose ukrotitelji lavova u cirkusu! Nisam nikad pomislio da bi to bilo jako nosivo i totalno trendy. Kako je njegov blejzer DIY projekt ne znam da li ima negdje za kupiti takav sličan ili približan ovom blejzeru. Zara je izbacila blejzere koji su nalik onima što je Michael Jackson nosio, ali nije to to. Tako da sam i ja odlučio da se bacim u potragu za ovim resicama ili nečim sličnim, kako bih i ja imao ovakav blejzer. Mislim da će to biti veliki hit i nadam se da će već netko od dizajnera se sjetiti da napravi ovako nešto. Neka cirkus počne.

724640 2010 08 01 Spremni za cirkus? 891539 2010 10 11 lb Spremni za cirkus? DSC 1458 Spremni za cirkus? DSC 1453 Spremni za cirkus?

Dino Kalember je ponosni vlasnik modne kolumne i bloga DinoBoy, budući stilista ili urednik modnog časopisa. Moda nije sve što se nosi, to je njegov život.

Comments