Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Srećan rođendan, Angelina Jolie!

Srećan rođendan, Angelina Jolie!

Ona drži u svom krevetu onog frajera, čuli ste za njega, ona ima omanji fudbalski klub kad su deca u pitanju i ona je zvezda, velika zvezda, a opet, od sebe ne pravi to.

Anđelina Džoli (Angelina Jolie) je rođena 4. juna 1975. godine u Los Anđelesu.

Samu karijeru započela je pojavljivanjem u filmu sa svojim ocem Džonom Vojtom (Jon Voight). Prvu glavnu ulogu dobija 1995. godine u filmu “Hakeri” (Hackers). Anđelina je međunarodnu slavu postigla ulogom heroine u filmu “Lara Kroft: Pljačkaš grobnica” (Lara Croft: Tomb Raider). Nakon tog filma postaje najpopularnija i najplaćenija glumica Holivuda. Najveći komercijalni uspeh postiže ulogom u romantičnoj komediji “Gospodin i Gospođa Smit” (Mr. & Mrs. Smith), a snimanje tog filma je prouzrokovalo ljubav između nje i macana Breda Pita (Bred Pitt). Ova veza privlači pažnju svih svetskih medija, od samog početka. Bred je zbog nje ostavio Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), za koju se smatra da nikada taj raskid neće preboleti do kraja. Šmrc, on je zaista frajer.

the brange 17may11 14 Srećan rođendan, Angelina Jolie!

Jedan od najskladnijih i najlepših parova Holivuda

Anđelina je pre Breda bila dva puta udata, za Džonija Li Milera (Jonny Lee Miller) i za Bilija Boba Torntona (Billy Bob Thornton). Međutim, sve je to ostavila iza sebe i sa Bredom stvorila veliku porodicu, sa šestoro dece, od kojih su tri usvojena i tri njihova. Medoks (Maddox Chivan), Paks (Pax Thien) i Zahara (Zahara Marley) su usvojeni, dok su Šajlo (Shiloh Nouvel) i blizanci Vivijen (Vivienne Marcheline) i Noks (Knox Léon) njihovi.

Anđelina je poznata širom sveta po humanitarnim akcijama, kao i radu sa izbeglicama, otud i velika želja sa usvajanjem.

Želja za glumom rodila se još u ranom detinjstvu, prvenstveno na svim projekcijama na koje je išla sa majkom, a ne zbog očevog posla. Njena majka je preživljavala na veoma malim prihodima, dok je Anđelina nosila skromnu odeću. U srednjoj školi drugari su je zadirkivali zbog izgleda, jer je bila jako mršava, nosila je naočare i naramenice. Kasnije je izjavila da je zbog tog zadirikivanja bila sklona samopovređivanju, uvek je kraj sebe imala neki nož. Govorila je da se tada osećala slobodnom i da joj je to bila neka vrsta terapije. Sa 14 godina napušta časove glume, rešena da postane pogrebnik, tada sledi buntovnički period, oblačenje u crno, kosu je bojila u ljubičasto, odlazila na rok koncerte.

37 Srećan rođendan, Angelina Jolie!

Za njenu lepotu zaslužni su francusko-kanadski geni, kao i rokeski geni sa majčine strane

Oca je slabo viđala i dugo ga je krivila za neverstva koja su prouzrokovala raspad porodice. Kasnije je pokušavala da pomiri roditelje, iako joj to nije uspelo, trudeći se samim tim i da poboljša odnos sa ocem, međutim nakon nekog vremena odlučuje to da preseče i izbacuje iz svog prezimena očevo, tako da je danas samo Anđelina Džoli.

Anđelina se, osim glumom, bavila i manekenstvom, što je i bilo logično s obzirom na njenu građu. Pojavljivala se i u mnogim spotovima. U jednom filmu glumi biseksualnu manekenku Đinu Karanđi, kojoj karijera propada zbog droge.

Angelina+Jolie+Brad+Pitt+Angelina+Jolie+Family+0n chN6MGDDl1 Srećan rođendan, Angelina Jolie!

Danas je retko gde možete videti bez mališana

U svojoj pozamašnoj karijeri osvajala je Zlatne globuse, kao i “Emi” nagrade. Proglašavana najlepšom ženom na planeti. Osvajala i slamala srca, rasturala brakove. Svoj rediteljski debi imala je 23. novembra 2011. godine u Americi, za film “U zemlji krvi i meda” (In the Land of Blood and Honey), za koji je dobila više negativnih nego pozitivnih kritika.

Danas je možete redovno videti kako se ne odvaja od svoje dece, kao i svog partnera Breda, a i pokušava koliko-toliko da sakrije svoju intimu.

Srećan rođendan, Anđelina!


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Editors choice