Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Demi Mur (Demi Moore) je rođena 11. novembra 1962. godine u Rozvelu. Težak život, pun neizvesnosti i bolnih događaja ispunio je njeno detinjstvo. Njen biološki otac digao je ruke od porodičnog života kada je njena majka bila u trećem mesecu trudnoće. Demi je, zajedno sa porodicom, često menjala mesto boravka. Skrasili su se u Los Anđelesu, gradu u kom Demi počinje da se bavi glumom. Na taj put ka glumi krenula je na nagovor tadašnje prijateljice, takođe glumice, Nastasje Kinski (Nastassja Kinski).

D1 Srećan rođendan, Demi Moore!

Ne tako sjajno detinjstvo obeležilo je život ove sjajne glumice

Godina 1982. obeležila je početak njene filmske karijere, koja je vrtoglavom brzinom išla uzlaznom putanjom. Filmom “Parazit” (Parazite) je probila led i kročila u stvarni svet glume. Kasnije je glumila u mnogobrojnim filmovima, od kojih su “Striptiz” (Striptease) i “Nepristojna ponuda” (Indecent proposal) ostavili najjači utisak kod publike i kritičara. Iako je film “Striptiz” zaradio preko 113 miliona dolara u svetu, filmski kritičari su bili razočarani njime, te ga okarakterisali kao promašaj. Međutim, ovaj film je ostao upamćen po Deminom izazovnom plesu u toplesu, kao i njenom besprekorno izvajanom telu.

D2 Srećan rođendan, Demi Moore!

U filmu “Striptiz” svukla se bez problema

Njen ljubavni život nije trpeo zbog karijere, ali joj na tom polju, ipak, nisu baš uvek cvetale ruže. Zaljubljivala se uglavnom u glumce. Srce je uvek njima vodilo. Njen prvi brak je trajao šest godina. Iz tog braka je sa sobom ponela prezime, koje i dan-danas ima. U naručju kolege Brusa Vilisa (Bruce Willis) zadržala se znatno duže, tačnije 13 godina. U ovom braku se ostvarila kao majka tri predivne devojčice. Za vreme jedne trudnoće slikala se potpuno naga za jedan poznati magazin, želeći da pokaže lepotu ženskog tela, koje je tada pretvoreno u dom malog, nemoćnog bića. Kasnije su to učinile mnoge poznate dame, ali ničije fotografije nisu privukle toliko pažnje kao fotografije trudne Demi Mur.

D3 Srećan rođendan, Demi Moore!

Svoje telo je izložila javnosti kada je bila u drugom stanju

Godine 2005. skrasila se u zagrljaju mladog Eštona Kučera (Ashton Kutcher), ni ne sluteći da će ta romansa podići ogromnu medijsku prašinu. Sveže zaljubljeni, varnice emocija nisu uspevali da sakriju, a Ešton je u par navrata izjavio da je u Demi ludo zaljubljen još od tinejdžerskih dana. On se odlično slagao sa njenim kćerkama, pa čak i sa njenim bivšim suprugom Brusom Vilisom. Skeptici su im predviđali kratak rok trajanja zbog ogromne razlike u godinama. Oni su se razišli prošle godine. Dakle, trajali su duže nego što su im nemilosrdni mediji prognozirali.

D4 Srećan rođendan, Demi Moore!

Iako je mlađi od nje, uspeo je da joj slomi srce

Demi još uvek nije našla lek za slomljeno srce i izgubljenu ljubav. Još uvek se oporavlja od svih posledica, koje je nisu zaobišle nakon razlaza sa mlađanim Eštonom. Danas, ova slavna glumica slavi svoj 50. rođendan, a mi joj želimo da ponovo bude ona stara Demi, spremna za nove životne uloge, prepoznatljiv osmeh i ljubav.

Izvori fotografija: celeb-face.com, fanpop.com, posh24.com, industryreview.org


Sonja Josipović sebe smatra devojkom koja uživa u trenucima tišine koja joj uvek donese novu dozu inspiracije. Voli da piše i čita knjige, ali i da se druži sa ljudima od kojih može nešto novo da nauči. Osim sa rečima uživa i u igranju sa svojim zekom, koji joj često ne dozvoljava da neke svoje tekstove privede kraju. Voli svako godišnje doba, sve oblike umetnosti i sve vrste slatkiša (izuzev žele bombona). Autorka je blogaSvet obojen rečima.

Editors choice