Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Makeup proizvodi koji su nam neophodni ove zime!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Poznata glumica rođena je kao Margaret Meri Emili En Hira (Margaret Mary Emily Ann Hyra), a svi je znamo kao Meg Rajan (Meg Ryan). Rođena je u Konektikatu, u Americi, 19. novembra 1961. godine. Majka, koja je takođe bila glumica i koja ju je podržavala u glumi i otac, profesor matematike, odgajali su je u partijarhalnoj katoličkoj porodici.

Slika 215 Srećan rođendan, Meg Ryan!

Savremena filmska diva

Glumačku karijeru započela je snimanjem televizijskih reklama, jer je imala nameru da time zaradi džeparac dok je studirala novinarstvo na njujorkškom univerzitetu. Nažalost, nije završila studije, već je odustala tokom poslednjeg semestra, jer nije imala vremena. U to doba već je postala slavna i prepoznatljiva glumica.

U dvadesetim godinama počela je sa snimanjem filmova. Prva uloga koju je tumačila bila je u filmu “Bogati i slavni” (Rich and Famous) 1981. godine. Film koji joj je doneo slavu bio je “Kad je Hari sreo Sali” (When Harry Met Sally) 1989. godine. Sjajno oponašanje orgazma za vreme ručka donela joj je veliku popularnost. Film “Grad anđela” (City of Angels) iz 1998. godine zaradio je preko 200 miliona dolara. Iste godine, igrala je u filmu “Stigla vam je pošta” (You’ve Got Mail) koji je zaradio 250 miliona dolara.

Iza sebe ima četrdeset odličnih filmova. Pored navedenih, popularni su i “Top gan” (Top Gun), “Kada čovek voli ženu” (When a Man Loves a Woman), “Francuski poljubac” (French Kiss), “Kejt i Leopold” (Kate & Leopold), “Novi dečko moje mame” (My Mom’s New Boyfriend).

Poslednji film je snimila 2011. godine, a posredi je “Životi svetaca” (Lives of the Saints).
Dobitnica je brojnih nagrada, kao što su American Comedy Award, Annie Award, Bambi Award, Blockbuster Entertainment Award, Golden Apple, Golden Globe.

Slika 314 Srećan rođendan, Meg Ryan!

Nagrađena za svoj telenat brojnim nagradama

Pošto je u dva filma sarađivala sa Denisom Kvejdom (Dennis Quaid) i pošto je on uspeo da izleči zavisnost od kokaina, stala je na ludi kamen i udala se na Dan zaljubljenih 1991. godine. Imaju jedno dete, sina Džeka Kvejda (Jack Quaid). Nažalost, brak im nije bio uspešan i rastali su se sredinom 2001. godine. Slavna glumica je usvojila četrnaestomesečnu devojčicu iz Kine 2006. godine i nadenula joj je ime Dejzi Tru (Daisy True). U prošlosti je imala veze sa poznatim kolegama, kao što su Rasel Krou (Russell Crowe) i Met Dilon (Mett Dillon). Danas je Meg partnerka pevaču Džonu Melenkampu (John Mellencamp).

Meg je vesela osoba dečačkog šarma, simpatična, dopadljiva i beskrajno komična. Unosi pozitivnu energiju svakom svojom ulogom i čak i neprijatne okolnosti, u kojima se zadese likovi koje tumači, može da učini bezbrižnim i da sa lakoćom reši probleme. Mi joj želimo srećan rođendan i mnogo uspešnih filmskih projekata u budućnosti. Srećan rođendan, Meg!

Slika 414 Srećan rođendan, Meg Ryan!

Beskrajno simpatična i komična

Izvori fotografija: locoxelcine.com, openwalls.com, st.gdefon.ru, 1.fwcdn.pl


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice