Milena Markovna Kunis (Mila Kunis) rođena je 14. avgusta 1983. u Kijevu i potomak je ukrajinskih Jevreja. Sa sedam godina, sa svojom porodicom napušta Ukrajinu i seli se u Los Anđeles. Ova slavna Ukrajinka publiku je osvojila ulogom u seriji “Vesele sedamdesete” (That ‘70s Show), a sve muškarce na planeti krupnim zelenim očima i zanosnim izgledom. Na audiciju za seriju “Vesele sedamdesete” se prijavila iako nije bila punoletna, i nakon što je oduševila scenariste, priznala je da ima samo 14 godina.

123 Srećan rođendan, Mila Kunis!

Mila i Ešton u seriji koja je najavila početak uspešne karijere

Zelene oči i bejbifejs oduševile su mnoge reditelje, ali i grupu Aerosmith u čijem se spotu za pesmu “Jaded” pojavila 2002. godine. Potom se pojavljivala u spotovima grupa Kiss, Vitamin C, Cheap Trick i The Strokes. Interesantno je da Mila obožava video igrice i dugo je bila opsednuta igricom “Svet Vorkrafta” (World of Warcraft). Ova lepa brineta takođe obožava sport i često odlazi na utakmice na kojima navija iz sveg srca. Pre četiri godine su je čak izbacili sa jedne utakmice, jer je previše vikala i vređala navijače.

1231 Srećan rođendan, Mila Kunis!

Oči koje ostavljaju bez daha

Mila je često bila na meti tabloida zbog svog uzbudljivog ljubavnog života. Jedno vreme su je povezivali sa kolegom iz serije “Vesele sedamdesete” Eštonom Kučerom (Ashton Kutcher). Njih dvoje navodno su izlazili na romantične večere nakon njegovog razvoda od Demi Mur (Demi Moore). Pre toga, mlada glumica je bila osam godina u vezi sa glumcem Mekolijem Kalkinom (Macaulay Culkin), zvezdom filma “Sam u kuci” (Home Alone).

Iako je mnoge obradovalo što je u filmu “Preboleti Saru Maršal” (Forgetting Sarah Marshall) podigla majcu i pokazala grudi, Mila je kasnije priznala da je u pitanju dublerka i da njene grudi ne izgledaju tako. Upravo zbog neverovatnog talenta koji je pokazala, reditelj Daren Aronofski (Darren Aronofsky) ju je ubrzo angažovao za ostvarenje pod imenom “Crni Labud” (Black Swan) gde je ona bez problema prošla na audiciji. Pamtićemo i njenu ulogu u filmu “Prijatelji sa povlasticama” (Friends with Benefits) kojom je oduševila publiku svojom spontanošću i talentom. Ovog leta uživaćemo gledajući Milu u urnebesnoj komediji “Ted” (Ted), a uskoro i u filmu “Pedeset nijansi sive” (Fifty Shades of Gray), bestselera britanske autorke E.L.Džejms (E.L.James).

Svoju lepotu ova mlada dama nekoliko puta je krunisala, jer se redovno pojavljuje na listama najlepših žena sveta u najpoznatijim svetskim magazinima.

Lepa, mlada i talentovana. Srećan rođendan, Mila!

Izvori fotografija: Elmulticine.com, Damebiraju.net, Google


Aleksandra Dejanović je studentkinja novinarstva, uvek nasmejana i pozitivna. Obožava kafenisanje sa prijateljima i čvrsto veruje da se sve dešava sa razlogom.

Comments