Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kanađanin Nejtan Filion (Nathan Fillion), rođen 27. marta 1971. godine, osvojio nas je ulogom u seriji “Kesl” (Castle) – gde glumi pisca koji je fenomenalan u otkrivanju misterioznih ubistava. Odlična uloga kapetana u seriji “Svitac” (Firefly, 2002) donela mu je takođe odlične kritike i obožavanje. Nejtan je uvek, bilo da se radi o seriji ili filmu, igrao neobične, ali užasno dopadljive uloge. Žene ne ostaju ravnodušne na njegov izgled, duboke plave oči, baršunastu kosu i šmekerski osmeh.

Nejtan je zapravo želeo da podučava druge da glume. Diplomirao je dramu i umetnost, a glumačku karijeru ostavio po strani. Verovatno je tu želju da se bavi pedagogijom nasledio upravo od roditelja, koji su i sami bili profesori engleskog jezika. Pozajmljivao je glas jednom od superjunaka u ostvarenju “Liga pravde” (Justice League, 2001), međutim, uvek je govorio kako je vreme koje je proveo snimajući seriju “Svitac” najzabavnije do sada.

Fotografija 15 Srećan rođendan, Nathan Fillion!

Plavooki zavodnik uvek pleni seksepilom

Godine 1973. Nejtan je izgubio čulo sluha levog uva, tako da je i dan-danas na to uvo potpuno gluv.

Govori kako je uvek maštao da se pojavi na malim ekranima i u filmovima punim akcije, i priznaje da je najsrećniji što je to ostvario. Kaže da voli da glumi i gleda one zlikovce koji napadaju latentno, koji dolaze tako da niko ne oseti da su zli. Uživa da igra negativce iz razloga što prosto ne može biti zao kad god to poželi – tu su društvo i zakoni da ga spreče. Ovako, može pustiti mašti na volju i dati sebi oduška. Iz tih razloga, obožava uloge “loših momaka”. Ujedno, izuzetno pati što je prikazivanje serije “Svitac” otkazano.

Fotografija 23 Srećan rođendan, Nathan Fillion!

Voli da glumi zlikovce. Ko bi rekao?

Kada bi dobio na lutriji, prva stvar koju bi uradio bila bi da otkupi seriju “Svitac” i omogući njeno prikazivanje.

Za seriju “Kesl”, honorar je bio 100,000 dolara po epizodi. Lepa svota novca. Ali, ma koliko razmaženo ili snobovski delovalo, Filion je osnovao dobrotvornu i neprofitnu organizaciju “Deca treba da čitaju” 2007. godine, koja poklanja knjige bibliotekama koje ih nemaju dovoljno, da na taj način pomogne i inspiriše decu i podstakne ih na čitanje i obrazovanje.

Fotografija 32 Srećan rođendan, Nathan Fillion!

Jedan od najpoželjnijih neženja

Film “Spokoj” (Serenity, 2005) jedno je od najvažnijih filmskih ostvarenja u kojima je glumio. Radi se o naučnoj fantastici kombinovanoj sa akcionim motivima, tako da se Filion odlično snašao.

Nikada se nije ženio.

Izvori fotografija: goodcomics.comicbookresources.com, geekzenith.com, fanpop.com, scfimania.com, lost.wikia.com, imdb.com, pinterest.com, amigo-baer.de, movpins.com


Sanja Bićanin, surovi realista na svoju štetu. Pristalica duboke iskrene ljubavi. Večiti tragač za istinom, uvek bez dlake na jeziku. Hedonista i cinik.

Editors choice