#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Pavle Vuisić

Omiljeni tandem Paja i Jare nastavljaju da traju i stavljaju osmeh na lica ljubiteljima filmova. Pavle Vuisić je bio genijalan glumac i svestrani umetnik. Školovao se za advokata, bavio se novinarstvom, ali ljubav prema pozorištu pobedila je svaki pogrešan izbor ili loše donesenu odluku. Svoj glumački talenat dobro je iskoristio, a inat i pomalo buntovna priroda su mu omogućili popularnost širom Balkana. Sigurno se sećate, a verovatno i dalje uživate u ostvarenjima kao što su “Kamiondžije”, “Otac na službenom putu” i “Maratonci trče počasni krug”. Oni koji su posle Pajine smrti ostali da se dive njegovom karakteru pričali su da on zapravo nikad nije ni glumio, već da je svaku reč i svaki tekst izgovarao na isti način kao i u svom privatnom životu. Pravi čarobnjak, zar ne?

Nikola Đuričko

Blesavi kengur maestro je za svaku vrstu zanimanja. Viđen je kao glumac, voditelj, karaoke pevač, stilista, model, profesionalni zabavljač i ponosni roditelj. Gluma je njegov vazduh, a pozornica njegova zemlja. Zrači duhovitošću i beskrajnim optimizmom. Ozbiljan je pri svakoj ulozi koja mu je namenjena, a voli da uvodi novine i genijalne momente. “Kad porastem biću Kengur” predstavlja antologijsko ostvarenje u kojem Nikola glumi Kengura, omiljenog fudbalera i druga iz kraja. Takođe, pamtimo i filmove poput “Pljačka Trećeh rajha”, “Ivkova slava”, “Mrtav ′ladan” i “Nataša”. Sa Srđanom Todorovićem učestvovao je u snimanju poznate televizijske serije “Vratiće se rode”.

Neda Arnerić

Krhkim karakterom i mirnom pojavom osvojila je simpatije publike od momenta kad je kročila ispred kamere. Uvek je zračila divnom harizmom, a takve su joj uostalom bile sve uloge. Kažu da sve što je starija, ona još više isijava lepotom i elegancijom. Fenomenalnim ostvarenjem “Ko to tamo peva” obogatila je svoju glumačku biografiju. Na listi se nalazi veliki broj filmova kao što su “Nataša”, “Grlom u jagode”, “Moj tata na određeno vreme”, “Varljivo leto ′68.”, “Tri karte za Holivud” i serije poput “Policajac sa Petlovog brda”, “Naša mala klinika”, “Neki novi klinci”.

Dragan Nikolić

Važi za jednog od najboljih i najpoznatijih srpskih glumaca ikada. Nagrade i priznanja za životno delo su trivijalna, jer iza njega stoje uloge i filmovi koji su ga proslavili i doneli mu veliku popularnost. Klinci su i danas oduševljeni Prletom koji je bez imalo muke rešetao Nemce u seriji i istoimenom filmu “Otpisani”. Tu se ređaju i “Maratonci trče počasni krug”, “Nacionalna klasa”, “Lavirint”, “Balkan ekspres”, “Poslednji krug u Monci”, “Metla bez drške” i “Zona Zamfirova”. Zapravo, postoji toliko mnogo njegovih ostvarenja koje je nemoguće obuhvatiti na jednom mestu. Želimo mu još mnogo godina odmora i uživanja u plodovima svog rada.

Nataša Ninković

Divna Nataša uživa u svom poslu. Jedinstvena je zbog svojih čvrstih i inteligentnih stavova koje zastupa, voli ulogu roditelja, a iza nje stoji blistava karijera koju je vrlo brzo izgradila. Nagrade ne broji, a možete je gledati u Narodnom pozorištu u Beogradu. Nebojša Glogovac, njen kolega, nakon snimljenog filma “Klopka”, izjavio je da je bilo veliko zadovoljstvo raditi sa njom. Možete je gledati u mnoštvu serija poput “Ljubav, navika, panika”, “Ranjeni orao” i “Gorki plodovi”, a predstave su ipak njena strast.

Izvor fotografija: instagram.com

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli, bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, do skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” (Coco Chanel)

Editors choice