Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Kada u Google translate podesite jezik na English to Serbian i ukucate reč “Swinger”, dobićete značenje “raskalašnik”.

Svingerstvo je počelo orgijama u staroj Grčkoj i Rimu, a nastavilo se u renesansi, gde su se uz dobro vino voleli muškarci i žene. Seksualna revolucija i hipi pokret vratili su legitimnost grupnom seksu. Činjenica je da je broj “raskalašnika” u porastu, i sve je više mladih, ali i starijih bračnih parova koji svoj seksualni život žele da “prošire i obogate”, pa posežu za kombinacijom starorimskih orgija i klasične razmene partnera.

roman orgy11 Srpski klub svingera

Svingerstvo je počelo orgijama u staroj Grčkoj i Rimu

U Americi sve više raste broj skupih letovališta koja su u celosti namenjena parovima koji žele da dele svoja seksualna iskustva sa drugim parovima. U Britaniji postoji veliki broj svingerskih klubova, a sve više je i onih koji zabranjuju ulazak ružnima!

Kako Srbi ne žele da zaostaju za “svetskim trendovima”, tako i u našoj zemlji postoje svingerski klubovi. Ako uzmemo u obzir da je Beograd glavni grad u kom više ništa ne može da nas iznenadi, nekako je i očekivano da i tu ima klubova za “raskalašne ljude”. Pretpostavlja se da u Srbiji ima desetak ovakvih, međutim, ono što je interesantno u celoj priči je to da se najpoznatiji svingerski klub u Srbiji nalazi u Gornjem Milanovcu, i da je on jedini legalan! Vlasnik kluba priznaje da je iskoristio rupu u zakonu. Radno vreme ovog kluba je od 21h – 04 časova, i radi svakog dana, osim ponedeljkom. Kažu da je diskrecija zagarantovana, mlađima od 18 godina je zabranjen ulaz, kao i osobama pod dejstvom alkohola. U klubu postoje spavaće sobe sa po dva spojena bračna kreveta, kupatilo sa saunom i đakuzijem, a jedna soba je opremljena lisicama i raznim pomagalima i spravama kako bi ponuda bila raznovrsnija, iako se još uvek niko nije zabavljao u njoj. Učešće na jednoj žurci u ovom klubu košta 2,000 dinara, a u cenu su uračunata pića, kao i sve pogodnosti koje ovaj klub nudi. Ko nije zadovoljan, dobija novac nazad.

Kažu da je u Srbiji svaki deseti bračni par probao, ili upražnjava grupni seks. Većina svingerskih parova je iz Beograda i Vojvodine, a najmanje iz Vranja i Pirota. To su uglavnom porodični ljudi od 30 do 55 godina, obrazovani i dobro situirani, a prva svingerska iskustva su imali na moru. Svingerske zabave se često odigravaju i u nekim vilama na Dedinju.

Svingerstvo ili “raskalašno ponašanje” je u Srbiji zaživelo 90-tih godina, a u poslednjih nekoliko godina je drastično porastao broj svingerskih parova. 90% žena se izjasnilo spremnim na seks sa drugom ženom, dok se među muškarcima ukupno jedan procenat izjasnio zainteresovanim za seks sa drugim muškarcem. Postoji i trač da je Josip Broz Tito bio najveći svinger na ovim prostorima i da je njegov najpoznatiji spoj bio sa Sofijom Loren, a da je to sa strane posmatrao Sofijin muž, Karlo Ponti.


Nataša Unković uživa u malim zadovoljstvima kao Amelija Pulen. Obožava automobile kao muškarac. Voli knjige moderne psihologije i vežba jogu. Prepisala je sebi dnevnu dozu opuštanja: odgledati minimum jedan film dnevno. Uživa u svakom trenutku provedenom sa njenim gospodinom Zverkom. Omiljeni citat – Otac Tadej: “Kakve su ti misli, takav ti je život.”

Editors choice