Ali, eto već dvojice i obojica su, izgleda, bivši. A u pitanju je samo jedan intimni snimak. Iz vremena strasti i poverenja.

Pa, vremena se menjaju, a muški mozgovi i dalje vibriraju na istoj frekvenciji posesivnosti i ljubomore. A ona je skroz telesna i seksualna.

Dakle možete vi biti zaljubljeni u koga hoćete, ali ako se sa nekim krešete to je druga stvar. I još na njegove oči, pa ko to da trpi?

couples 06 Šta ćemo sa intimnim snimcima?

Kako to mislite nije morao da gleda i to je vaša stvar?

Kakva ste vi to žena, kad ste dozvolili da se napravi takav dokument? I da procuri?

Neće mu u tom trenutku pasti na pamet da je i on snimao neke bivše i neke usputne i to tako da nemaju pojma. Ako ima simpatičnu kolekciju intimnih snimaka sa različitim curama, to neće biti olakšavajuća okolnost za vas. Jer vi to ne znate. Niste videli. Osim toga, sve te cure su bile neke fulje. On je mislio da ste vi fina i pouzdana devojka. Zna on da su žene slobodne kao i muškarci da rade šta hoće, da ste imali vezu, a da veza podrazumeva seks, ali eksplicitno svedočanstvo o tome sve menja. Jer, njegov mozak dalje pravi nadgradnju – ko zna ko je sve još ovo video. Možda sad svi znaju kakva mu je nova cura u krevetu i mogu da mu prepričaju. Iskidaće ga ortaci od zezanja. Ne, ne, preko toga normalan muškarac ne može da pređe. Pa šta ako je on gledao svoje porniće sa drugarima? Te cure to ne znaju. A svi znaju kakve su one.

I to je samo jedan scenario, možda čak ne i najgori.

Dakle, kad rešite da se zezate pred kamerom, obrišite snimke posle. A pre nego što on napravi kopije. Neka kamera bude kod vas.

Ako ste prvi put sa nekim, razgledajte okolo i pomislite gde bi mogao da diskretno postavi kameru. Tražite da ugasi svetlo. Premestite se sa tog kreveta u neki skroz drugi ugao. Čisto da vidite koliko će to da ga iznervira. Jer možda se baš spremao da dopuni kolekciju intimnih snimaka.


Aleksina Đorđević

Comments