Hrabre žene žive svoj život. One tačno i jasno znaju koje su njihove potrebe, želje, ciljevi i ne prezaju da ih osvare ni po koju cenu. To ne znači da one gaze preko leševa. To znači da one imaju entuzijazam, volju i srtpljenje. Jer strpljenje je ključ kojim se penje na vrh. I naravno hrabrost. Ako ne smeš da doneseš sama odluku, bojiš se šta će svet reći, današnje društvo će te progutati. U jednom zalogaju. Hrabre žene su svesne svog izglda, mana i vrlina. One ne prekrijavju svoje nedostatke. Baš ih briga šta drugi misle, pričaju. Hrabro koračaju napred, korak po korak, ostavljajući druge u senci i da im se dive. Pa i da im zavide i mrze ih. Jer ko je ravnodušan na nečiji uspeh? Baš niko!

Ako misliš na sebe itvoje potrebe su ti broj jedan onda spadaš u kategoriju jakih i hrabrih žena. Evo šta njih izdvaja od drugih.

One jasno iznose svoja osećanja i stavove

Hrabre žene se ne plaše da izraze svoja osećanja, bila ona pozitivna ili negativna. I ako povrede nekog, pa šta? Život nije bajka, mama nas je mazila i čuvala od zla kada smo bili deca. Sada si odrasla persona, shvatila si da je život nepravedan i da nema pošteđenih. Ovakve žene neće se ustručavati ni da pokažu svoju ljutnju, tugu i sreću. Za njih su osećanja normalna stvar, nema skrivanja iza zavese i guranje stvari pod tepih. Uhvati se u koštac sa životom, nepravdama, nedaćama i guraj napred. To je njihov moto- ono što ih izdvaja iz mase.

ljuta zena Šta hrabre žene izdvaja od drugih
Comments