Jutro. Novi radni dan. Uh… Ali, razmičem zavese i vidim sunce. Savršeno! Ne znam za vas, ali moje omiljeno godišnje doba je proleće. Dajte mi lepo vreme i sunce i ja sam presrećna! Puna energije, elana, motivacije, ne drži me mesto i bukvalno ne mogu da sedim mirno. Osim toga, ništa mi ne pada teško. Zamislite, čak i na posao odlazim srećna i raspoložena kao da je reč o opuštajućoj šetnji sa prijateljicama! E o tome se radi, sunčani dani tako utiču na mene. Spremam se na brzinu, pevušim, a niz stepenice silazim preskačući svaku drugu.

Dok je bila zima bukvalno me je mrzelo da se pokrenem, jedva sam izdržavala osam radnih sati i odmah žurila kući – da spavam. Sada – ne! Već planiram kako ću posle posla ili da odem da trčim i napunim baterije, ili da prošetam sa prijateljicama, da sednemo negde na kafu i slatko se ispričamo. Sa ovakvim “izduvnim ventilom” zaista lako podnosim sve obaveze i svakodnevne stresne situacije i uspevam da ostanem smirena i raspoložena. Ipak, nema samo sunce veze sa tim. Ne znam da li ste i same primetile, ali veliki udeo u podsticanju i održavanju vaše energije ima i hrana koju jedete.

IMG 90372 Šta je sve potrebno jednoj mladoj poslovnoj devojci? IMG 89782 Šta je sve potrebno jednoj mladoj poslovnoj devojci?

S obzirom na to da sam stalno u pokretu, i danas i svaki dan, retko kada imam vremena da pojedem nešto iole “normalno”. Do sada sam praktikovala brzu hranu, koja jeste ukusna, ali nije zdrava i, prosto, više mi ne prija. Takođe, ide leto, ne mogu baš da jedem bilo šta pa onda da kukam nedelju dana pred more kako ne mogu da stanem u kupaći kostim! Eh, muke nas zaposlenih devojaka…

IMG 89382 Šta je sve potrebno jednoj mladoj poslovnoj devojci? IMG 90202 Šta je sve potrebno jednoj mladoj poslovnoj devojci? IMG 90282 Šta je sve potrebno jednoj mladoj poslovnoj devojci?
Comments