Moda je najčešće poslednja stvar o kojoj muškarci misle, jer je obično njihov stav da je previše odeće bacanje para. Da li je tako ili ne, nećemo ulaziti u raspravu sa njima, ali bez obzira na to, svima nama su potrebne bar neke esencijalne stvari.

Odela

00130m Šta je to što svaki frajer mora da ima u svom ormaru?

Odela su klasika od koje nijedan muškarac ne bi trebalo da beži, čak iako posao ne zahteva taj način oblačenja. Odelo za muškarca je isto što i mala crna haljina za ženu. Stoji svakom muškarcu (naravno ako odabere pravu veličinu) i dobar je izbor za svaku priliku, od posla pa do izlaska.

Prednost: Svako ko nosi odelo izgleda ne samo elegantno nego to odelo ističe i muževnost kao i profesionalni izgled i ozbiljnost. Krenite od ‘’malog crnog odela’’ a vremenom birajte i druge boje, od sive do braon i teger, a zatim i detalje kao pruge koje daju sofisticiran izgled.
Mana: Nisu baš tako udobna za svaki dan, ali to je samo dok se ne naviknete na njih. go.

Džins

00002f Šta je to što svaki frajer mora da ima u svom ormaru?
Yves Saint Laurent je jednom rekao da žali što baš on nije izmislio džins, nešto najspektakularnije, najpraktičnije, najopuštenije, čemu je težio u svom kreatorskom radu. To je najbolja definicija džinsa.

Ne postoji ništa udobnije za muškarca od farmerki, one savršeno idu uz svaki stil. Postoje raznovrsni modeli, sa ravnim nogavicama, preko baggy farmerki, zatim uzanih modela, sa detaljima na džepovima, rajsfešlusima. Za početak odaberite klasične modele.

Strukirane košulje

taylorlautnerfittedshirtstwilight07 Šta je to što svaki frajer mora da ima u svom ormaru?

Već ste nabavili odelo, ali sada vam treba i košulja uz njega. Strukirane košulje su pravi izbor ako želite eleganciju i istaknutu muževnost.
Prednost: Kao i odelo, strukirana košulja je idealna za svaku priliku i odlična je i u kombinaciji sa farmerkama.

Trenč ili kožna jakna

00390m Šta je to što svaki frajer mora da ima u svom ormaru?
Dolazimo do dela gde se dele stilovi i svaki muškarac bira neki detalj tipičan za njega samog. Dok neki muškarci vole da nose trenč kapute da bi zadržali tu elegantnu notu, drugi više vole bad boy stil koji iskazuje njihovu divlju stranu. Nije važno u koju grupu se vi ubrajate  ako dobro odaberete ono što vam stoji.

Aksesoari- Cipele, kravate, satovi, torbe

resolutionniceblackdressshoes0110lg Šta je to što svaki frajer mora da ima u svom ormaru?

Nijedan outfit nije kompletan bez pravih aksesoara, jer sve je u detaljima. Muškarcima je lako jer uvek mogu da odaberu klasične crne cipele a za svaki dan neke zanimljive patike. Kada je izbor torbe u pitanju, treba se odlučiti za tzv ‘’poštarski’’ tip, preko ramena. Kravate su izuzetno bitan detalj, jer šta je odelo bez kravate? Za satove je poželjno da budu što jednostavniji ali ipak napredni u tehnologiji kao i telefoni, kola il i kompjuteri.

1147622louisvuittonvintagemonogramcanvasbrownleathermessengerbag2 Šta je to što svaki frajer mora da ima u svom ormaru?

Comments