Ne radi se samo o izgledu. Muškarcima je verovatno teško da u ovo poveruju, ali je istina. Mnogim ženama izgled je rekvizit, ali ne i najbitnija stvar koju traže u muškarcu. Ima gomila stvari koje privlače žene više od izgleda. Međutim, mešavina svih ovih stvari je ono što će privući ženu. Ako ste prezgodni/prelepi ili ako to niste, pročitajte koje kvalitete bi trebalo da imate da biste privukli pažnju jedne žene.

Ličnost

Možda izgledate sjajno, ali ako nemate ličnost koja odgovara izgledu – šteta za vas. Kada kažemo ličnost, mislimo na to kako se nosite, šta nosite, vaše samopouzdanje i ostalo. Jaka ličnost privlači više od nabildovanog tela i svakako može da ga zaseni.

Maniri

Ništa ne odbija ženu koliko nedostatak manira. Ako ste nepristojni prema konobarici, vozaču, ako ste u javnosti preglasni ili ako ispoljavate previše besa dok vozite – automatski ćete spasti u kategoriju neću-da-te-vidim-više. Morate da imate lepe manire. Svakako su bitniji od izgleda.

slika24 Šta je ženama bitnije od izgleda kod muškarca

Naučite da se ponašate pristojno

Briga i saosećanje

Ako ne pokazujete brigu i saosećanje, ma koliko dobro izgledali – nećete biti osoba koju će devojka želeti pored sebe… a i niko drugi. Ne bismo da vas pritiskamo svim ovim očekivanjima, ali moramo da vas upozorimo da su saosećanje i briga bitne kategorije.

Inteligencija

Inteligencija uzbuđuje. Ako ste načitani, ako ste dosta putovali, ako ste pri tome i dobro situirani, bićete pravi hit kod žena, bez obzira na to kako izgledate.

Comments