Naši razlozi za sreću i zadovoljstvo isti su kao i oni za nesreću i nezadovoljstvo – ili imamo i postižemo ono što želimo, ili ne, a to se često odnosi i na naš unutrašnji život, a ne samo na naše akcije i uspehe ili neuspehe. Evo kako to tumači horoskop:

Ovan – Kad nema izazovima, Ovnovima je dosadno, ne znaju kuda da usmere svoju energiju i nezadovoljni su sobom – čini im se da ne rade ništa korisno. Oni prosto ne uživaju u miru i lenstvovanju. Ako nemaju sa kim da se takmiče, na čemu da rade, šta da nauče i unaprede, osećaju se nekorisno i nesrećno.

Bik – Zvuči veoma netipično, ali Bikovima je potreban estetski izraz. To kako im je sređen prostor, kako su se obukli i u kakvom radnom prostoru borave, jako utiče na njihovu stabilnost. Zbog pogrešnog odevnog predmeta, biće nesrećni i nervozni čitavog dana, a ukoliko svoj prostor ne mogu da urede prema svojim merilima, biće pod stresom.

Blizanci – Smisao i pravac Blizancima pomaže da usmere energiju i da deluju, rasterećeni brige, ali oni često ne znaju šta hoće. Tada se vrte u krug i bore sa istim problemima, blokadama, izgovorima i idejama. Dok ne otkriju šta je ono što žele, veoma su nesrećni.

Rak – Rakovima su najvažniji emotivni odnosi, ljubavni, kao i svi ostali odnosi sa ljudima. Ukoliko ne vode računa o tome za koga se vezuju, može im se desiti da se nađu pod jakim uticajem pogrešnog društva, od koga ne uspevaju da se otrgnu, zbog pogrešno usmerene odanosti – zbog čega se bore sami sa sobom, očajni i zbunjeni.

horoskop 21 Šta koji horoskopski znak čini nesrećnim?
Comments