Lav – Lav može da bude nesrećan samo sam zbog sebe. Ukoliko njegova ideja o tome ko je i kakav je, ne raste zajedno sa njim i ne potrvrđuje se kroz uvećanje njegove lične moći, biće izgubljen i frustriran.

Devica – Količina stresa koji Device osećaju zbog očekivanja i mišljenja drugih ljudi, proporcionalna je slobodi i moći koju osećaju kad ih mišljenje i očekivanja drugih uopšte ne zanimaju. Kad su nesrećne, Device verovatno prave ustupak drugima i rade ono što je najbolje u toj situaciji, a ne ono za šta osećaju da je prava stvar.

Vaga – Da bi bile zadovoljne, Vage moraju da pronađu balans, a najvažnija im je ravnoteža između dve stvari koje čine smisao njihovog života – posao koji vole i ljudi koje vole. Ukoliko zbog jednog zapostavljaju drugo, unutrašnja borba će ih iscrpeti i biće veoma nezadovoljni i frustrirani. Apsolutno im je potrebno da jednako ostvare sebe u poslu kojim se bave, kao i u ljubavi.

Škorpija – Škorpije su pod stalnim uticajem svojih intenzivnih osećanja, zbog kojih imaju impulsivne akcije i iracionalne ideje. Pošto osećaju mnogo više nego ostali, teško im je da pronađu fokus i zato se osećaju opsednuto i rastrzano. Potrebno im je da svoja osećanja drže pod kontrolom da bi bili zadovoljni sobom.

horoskop 31 Šta koji horoskopski znak čini nesrećnim?
Comments