Strelac – Slično kao Ovnovi, stalno moraju da budu u pokretu. Osobe rođene rođene u znaku Strelca ne trpe prazan hod i nesrećne su kad nisu obuzete neprekidnom akcijom. Željni su iskustva i teško im je da ostvare stabilne odnose, jer ih to sputava. Nesrećni su kad su sputani na bilo koji način i ne mogu da čine ono što žele.

Jarac – Najuzemljeniji znak horoskopa, Jarac ne može da bude srećan ako nije stabilan u svemu osnovnom – posao, porodica, partnerstvo, prijatelji. Na svim ovim poljima Jarcu je neophodno da bude stabilan i uspešan, inače je duboko nezadovoljan.

Vodolija – Vodolije žude za ispunjenjem, i ako nisu zadovoljne sobom i svojim životom, to je zato što ne rade na postizanju ciljeva, ne koriste svoje potencijale i uopšte, čine manje nego što mogu i nego što žele. Potrebno im je da stvaraju i da osećaju zanos – iz projekta u projekat, svakog dana.

Ribe – Potrebno im je da ostvare deo sebe u realnom svetu, umesto da traže deo sveta koji je namenjen njima, a kad to ne razumeju i ne rade na tome, osećaju se nesrećno, odbačeno i neshvaćeno. Umetnost ili bilo koji kreativan posao u kome su samostalni, pomoći će ima da pronađu svoje mesto u svetu.

horoskop 4 Šta koji horoskopski znak čini nesrećnim?

OVDE možete pročitati mesečni horoskop za decembar.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments