Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Na pominjanje reči “starleta” najčešće pomislimo na američke zvezde bez pokrića koje su konstantno u medijima, udaju se, razvode, fotografišu kod pedikira, padaju u žbunje, idu u zatvor i pametuju na svaku moguću temu koja postoji na svetu.

Ova kategorija poznatih ličnosti očigledno se brzinom svetlosti širi i na našim prostorima. Najčešće su u pitanju wannabe pevačice koje su u mladosti pevale u školskom horu, smatraju da su lepe i da imaju šta da kažu, te su odlučne da ostvare svoje snove po svaku cenu.

Ovaj put vam predstavljamo tri “devojke iz susedstva” koje smatraju da za njih treba čuti, pa i da mogu da budu uzor mladim devojkama. Vama ostavljamo da prosudite da li nešto od njih može da se nauči. Možda shvatite kako treba, a možda je ono najkorisnije što ćete naučiti gledajući ih jeste “kako ne treba”.

Foto 1 Šta možemo da naučimo od starleta?

Martina, Ava i Maja postale su uzor starletama širom Balkana

Martina Romić

Ova plavuša iz Osijeka još je jedna wannabe pevačica koja je hrvatskoj javnosti postala poznata putem priloga koji je o njoj napravila televizija RTL. Obožava tigrasto i roze, ima dečka koji se bavi “mutnim poslovima”, a najpoznatija izjava joj je “Nisam sponzoruša, ali volim sponzore”.  Martinu kritike ne zanimaju, već je rešila da učini sve da ostvari svoje snove i postane folk-zvezda. Ona menja momke kao krpe i nije joj problem da odgovori ni na jedno “škakljivo pitanje”. Iako kaže da obožava poznate robne marke, ne ume da prepozna logo Chanela ili Louisa Vuittona. Obožava Maju Morales i najviše voli seks otpozadi.

Kako Martina odgovara na pitanje šta je VIP, pogledajte ovde:

Ava Karabatić

Ava Karabatić je proglašena jednom od najvećih zvezda bez pokrića. Lepota joj nije pomogla da ostavi dobar utisak na publiku, ali mediji je vole i prate i Ava je često u prilici da deli svoje mudrosti sa svetom. Ne samo da je učestvovala u hrvatskoj Farmi, nego je uskoro možemo očevikati i u VIP Survivoru.

Koga Ava planira da pozove na svadbu, pogledajte ovde:

A kako je prošlo njeno farbanje u plavo, pogledajte ovde:

Maja Morales

Za sebe kaže da je “žena mangup” i bez blama priča o veoma privatnim stvarima. Na hrvatskoj Farmi nije mogla da izdrži jer je navikla da ide u salone za lepotu i mučile su je ekstenzije koje nije umela sama da sredi. Ona je uzor mnogim starletama, a čak i boravak u zatvoru ume da pretvori u veoma prijatan događaj.

Kao još jedna wannabe pevačica, učinila je prve korake ka ostvarenju svog sna: došla je u Srbiju i platila “najbolje” kompozitore da od nje naprave novu Jelenu Karleušu. Ipak, do sada to nije uspela, ali Maja je uporna, a i ume da nađe sponzore, tako da ne sumnjamo da će se snaći.

Kako izgleda intervju koji je Maja uradila sa jednim od svojih najvećih fanova, pogledajte ovde.

Ako ste pomislili da smo nekog zaboravili, ne brinite, ima vremena. Samo smo pomislili da bi vam bilo previše sve odjednom.


Milan Maglov je marketing menadžer koji ne dozvoljava da mu životom zavlada svakodnevna rutina, te se trudi da sitnicama razbije monotoniju i širi pozitivnu energiju oko sebe. Voli svoje prijatelje, voli da putuje, sve bi da proba, i u duši je još uvek dete. Svakodnevno uredjuje stranicu “Dnevna doza kreativnosti”. Omiljeni citat: “Be the change you wish to see in the world!

Editors choice