Iz naslova ti je jasno o čemu se radi. Zato, bez mnogo odugovlačenja, predstavljam ti prvih pet razloga koji će sigurno smoriti tvog tipa! A ovo ti pričam kao muškarac, dakle, poslušaj me. Znam kako svi mi razmišljamo, pa zato ovo i pišem.

Dakle:

1. Menjanje statusa feze na Facebooku, već posle prvog sastanka

Neću lagati i reći kako se ovo meni nikada nije desilo. Prvi dejt nam je prošao savršeno (nismo mogli da se zasitimo jedno drugog), i popili smo mnogo više nego što smo planirali. Jedva sam čekao sledeći dejt! A onda sam dobio interesantnu notifikaciju koja je rekla: Marija is no longer single (Marija nije više singl). Nisam je pozvao na sledeći dejt.

zena u strahu Šta muškarce odbija? (1. deo)

2. Naručivanje salata kad izađemo na dejt!

Ne budi ta vrsta devojke! Nisi zec nego osoba. Ok, naruči salatu za početak, ali ništa nije seksi kao žena koja jede. Ne govorim ti da ližeš prste na kraju obroka ili da pojedeš celu kokošku, samo ti kažem da jedeš kao normalna osoba! Devojka koja ima problema sa jedenjem odmah pali crvenu lampicu kod tipa i to su situacije u koje ne volimo da se petljamo!

3. Loš manikir (ili manjak istog)

Reći ću ovo najiskrenije: nemojte štedeti na manikiru. Iako mislite da mi to ne primećujemo, iskrzali nokti ili polu-namazan-polu-oguljen-lak, kao i izgriženi nokti i zanoktice, umeju veoma da nas ohlade. To nam pokazuje da vam nije stalo. Bio sam na dejtu sa devojkom koja je imala manikir kao da je mazala nokte dok je vozila kola po nekim rupama! Mislim, zaista?! Nimalo privlačno. Nimalo.

Comments