U prethodnom članku sam ispisao pet stvari koje bi trebalo da iščitaš pre nego što se baciš na čitanje ovih pet. U svakom slučaju, evo još pet saveta koje toplo preporučujem ako želiš da izbegneš da ti se tip ohladi…

Evo ga:

6. Bebeći govor

Nemoj počinjati sa bebećim govorom i glasom kako bi dobila nešto. Nijedan od nas se ne zabavlja sa petogodišnjakinjom nego sa odraslom ženom. Ponekad male devojčice koriste ovu taktiku kada žele dodatnog novca koji će potrošiti na šoping. Ja nisam tvoj tata. Tvoj dečko nije tvoj tata. Ako ti nešto ne pružam u vezi, onda mi to reci normalnim glasom i imaj samopouzdanja kada to izgovaraš, nemoj maskirati priču bebećim govorom jer se plašiš šta odgovor može da bude.

7. Problemi sa dezodoransom

Naravno da izgledaš čarobno u svojoj crnoj haljini i cenim tvoj klasičan izbor, ali pre nego što napustiš kuću, gledaj da ti se dezodorans nije otrljao o rub rukava. Nema ništa gore nego kada pažnju odvlače grudvice dezodoransa ispod devojčinog pazuha. Znam da je teško sprečiti, ali pazite na to pre nego što izađete iz kuće!

Comments