Kad smo već kod brineta, njih bije glas da su inteligentne, vredne, marljive i da koriste rad kako bi se izborile za svoje mesto. Plavuše pak u prvi plan stavljaju lepotu i izgled. Za crvenokose se kaže da su vatrene i specifične. Različitost je nešto što privlači muškarca da izabere njih.

Pitamo se još koji kriterijumi najčešće imaju uticaja da muškarac izabere devojku sa određenom bojom kose. Na primer, jedan dečko iz moje okoline izjavio je da on voli brinete i da je oduvek maštao o njima iz razloga što je njegova majka oduvek bila brineta i njemu se to u glavi usadilo kao sinonim neprevaziđene lepote. Naravno da će brinete kada je on u pitanju imati prednost odmah u startu.

Oni koji vole crvenokose vole da rade nešto protiv pravila, to su buntovnici u duši, pa baš zato im za oko zapadnu devojke dovoljno smele da promene boju kose iz korena i odluče se baš za crvenu. Crvenokose su vizuelno veoma upečatljive i nemoguće ih je ne primetiti. Važe za atraktivne devojke, a njih najčešće biraju stariji muškarci.

229 Šta muškarci misle o tvojoj boji kose?

Crvena ili ljubičasta, da pokrenu magiju

Muškarci takođe vole kad je devojka originalna. Ne vole krajnosti, ali eto možda bi im se dopala devojka koja je kosu ofarbala u ljubičasto. Sve zavisi od onoga što je lepo za oko, ali muškarci najčešće vole kad vide da devojka tu boju kose nosi savršeno, da je puna samopouzdanja i da ne skida osmeh sa lica.

Nikako ne vole kada vide da je prošarana i neodređena boja kose. To tako deluje neuredno i misliće o vama da ste prljave.

Tajna privlačnosti ne krije se u boji kose, već u onome kako je nosite i da li odajete utisak samopouzdane i srećne žene. A muškarci k’o muškarci, uvek će birati po jedino sebi poznatim kriterijumima.


Violeta Stojanović

Comments