Ako pitaš deset žena šta žele od muškaraca, dobićeš deset različitih odgovora. Kod njih je to malo jednostavnije. Momci žele onu koja će biti na njihovoj strani, koja će im život učiniti prijatnijim, pored koje će se osećati opušteno i zadovoljno. Kad voliš svoj život, unosiš vedrinu i radost u vezu, kad pokazuješ koliko ti se on sviđa takav kakav je, za njega je to privlačno poput vatre za leptira.

Ima mnogo tekstova o tome kako da privučeš muškarca, ali ne radi se o tome da treba da pronađeš recept – kako da igraš igru nedostupnosti, kako da manipulišeš i izazoveš njegovu pažnju, kako da se obučeš, ili šta da kažeš. Privlačenje pravog muškarca i ostvarivanje prave veze svodi se na to da budeš najbolja verzija sebe i da to svoje najbolje uneseš u vezu.

Naravno, značaj telesne privlačnosti, hemije i kompatibilnosti ne može se zanemariti – to je preduslov za ostvarivanje veze i ako ne postoji, sve je uzalud. Ali osim toga, da bi bila ona koja ga je “razoružala” i kojoj pripada, potrebno je da budeš njegovo svetilište i njegovo utočište, neko ko mu prija i kad mu sve drugo oko njega smeta i nervira ga. To je zaista sve što muškarac želi od žene, to je suština, sve ostalo je samo šlag na torti.

losa veza 4 Šta muškarci stvarno žele od žena?
Comments