5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Tvoje ubrzano disanje i uzdasi

Kad čuje kako ti se ubrzava dah dok te dodiruje, kako uzdahneš i zastenješ kad te privije uz sebe, to će sigurno primetiti, jer to su smernice koje mu govore da ti prija ono što radite, da si uzbuđena i da ga želiš.

Primetiće tvoje ukrućene bradavice

Bradavice reaguju na senzacije i kad si jako uzbuđena, ili blizu orgazma, one se ukrute – još ako ih sama dodiruješ da bi pojačala uzbuđenje, ili staviš njegovu ruku na grudi, ili mu kažeš šta da radi, njegov entuzijazam će porasti, kao i njegovo uzbuđenje.

That's a keeper – @egillhalldorsson @tanjayra

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Tvoj miris

Svako ima specifičan telesni miris, a mirisi se tokom seksa pojačavaju i ostaju na koži i posteljini nakon strastvene akcije. On oseća tvoj miris, a oseća ga i kad odeš na svojoj koži i svuda oko sebe. Sigurno i sama poznaješ onaj osećaj kad prosto ne želiš da se istuširaš, da bi zaspala sa tim mirisom u nosu.

Tvoja razigranost i inicijativa

Muškarci obožavaju žene koje uživaju u seksu i koje pariraju njihovoj požudi i razigranosti. Kad prva posegneš za njim, kad mu predložiš pozu koju želiš, kažeš mu šta da radi, onda je on siguran u sebe i spreman je da ti pruži zadovoljstvo na svaki način. To znači i da će primetiti tvoju stidljivost, bojazan, ukočenost i nedostatak slobode i da će veoma ceniti svaki pomak u tom smislu – svako želi pored sebe osobu koja je živo zainteresovana, koja učestvuje i reaguje, opuštena je i radosna.

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Tvoji pokreti

Primetiće itekako slobodu i spontanost, kao i ukočenost i oklevanje u tvojim pokretima. Kad se prepuštaš užitku, tvoje telo se kreće spontano u susret njegovom, nudiš mu se i izvijaš, omogućavaš mu da dublje prodire i da te bolje vidi, lice se grči, mišići napinju, a telo se u orgazmu ponekad nekontrolisano trese, kao da kroz tebe prolazi struja. To je fantastičan prizor i muškarac voli to da vidi – baš kao što i ti voliš da posmatraš njega, njegove izraze lica, pokrete kukovima, njegove napete ruke i nabrekle vene.

Tvoje obline

Možeš da odbaciš i svoje najveće komplekse i nesigurnosti – tvoj stomačić, koji nikako ne uspevaš da skineš, obilna zadnjica i butine zbog kojih se osećaš glomazno i prosto si ljuta na svoje obline, jer ne možeš da izgledaš kao što želiš, za njega je to rajska raskoš. On vidi i dodiruje ono što ga najviše uzbuđuje – meko, oblo i podatno ženstveno telo, koje treperi u njegovim rukama i reaguje na svaki njegov dodir.

Pročitajte još i ovo:

Zašto bivši ne može da ti bude samo prijatelj?

Da li je to što si ga izgubila uopšte gubitak?

Ako ima ove kvalitete – nemoj ga izgubiti!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Brankica Milošević

izvor slika : www.instagram.com , www.unsplash.com
Aleksina Đorđević

Editors choice