Tvoje ubrzano disanje i uzdasi

Kad čuje kako ti se ubrzava dah dok te dodiruje, kako uzdahneš i zastenješ kad te privije uz sebe, to će sigurno primetiti, jer to su smernice koje mu govore da ti prija ono što radite, da si uzbuđena i da ga želiš.

Primetiće tvoje ukrućene bradavice

Bradavice reaguju na senzacije i kad si jako uzbuđena, ili blizu orgazma, one se ukrute – još ako ih sama dodiruješ da bi pojačala uzbuđenje, ili staviš njegovu ruku na grudi, ili mu kažeš šta da radi, njegov entuzijazam će porasti, kao i njegovo uzbuđenje.

Tvoj miris

Svako ima specifičan telesni miris, a mirisi se tokom seksa pojačavaju i ostaju na koži i posteljini nakon strastvene akcije. On oseća tvoj miris, a oseća ga i kad odeš na svojoj koži i svuda oko sebe. Sigurno i sama poznaješ onaj osećaj kad prosto ne želiš da se istuširaš, da bi zaspala sa tim mirisom u nosu.

Tvoja razigranost i inicijativa

Muškarci obožavaju žene koje uživaju u seksu i koje pariraju njihovoj požudi i razigranosti. Kad prva posegneš za njim, kad mu predložiš pozu koju želiš, kažeš mu šta da radi, onda je on siguran u sebe i spreman je da ti pruži zadovoljstvo na svaki način. To znači i da će primetiti tvoju stidljivost, bojazan, ukočenost i nedostatak slobode i da će veoma ceniti svaki pomak u tom smislu – svako želi pored sebe osobu koja je živo zainteresovana, koja učestvuje i reaguje, opuštena je i radosna.

Tvoji pokreti

Primetiće itekako slobodu i spontanost, kao i ukočenost i oklevanje u tvojim pokretima. Kad se prepuštaš užitku, tvoje telo se kreće spontano u susret njegovom, nudiš mu se i izvijaš, omogućavaš mu da dublje prodire i da te bolje vidi, lice se grči, mišići napinju, a telo se u orgazmu ponekad nekontrolisano trese, kao da kroz tebe prolazi struja. To je fantastičan prizor i muškarac voli to da vidi – baš kao što i ti voliš da posmatraš njega, njegove izraze lica, pokrete kukovima, njegove napete ruke i nabrekle vene.

Tvoje obline

Možeš da odbaciš i svoje najveće komplekse i nesigurnosti – tvoj stomačić, koji nikako ne uspevaš da skineš, obilna zadnjica i butine zbog kojih se osećaš glomazno i prosto si ljuta na svoje obline, jer ne možeš da izgledaš kao što želiš, za njega je to rajska raskoš. On vidi i dodiruje ono što ga najviše uzbuđuje – meko, oblo i podatno ženstveno telo, koje treperi u njegovim rukama i reaguje na svaki njegov dodir.

Pročitajte još i ovo:

Zašto bivši ne može da ti bude samo prijatelj?

Da li je to što si ga izgubila uopšte gubitak?

Ako ima ove kvalitete – nemoj ga izgubiti!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Brankica Milošević

izvor slika : www.instagram.com , www.unsplash.com
Aleksina Đorđević

Comments