Ne postoje tačna uputstva o tome kako treba da se ponašaš u krevetu, da li treba da govoriš bezobrazluke, da li je primerenije tiho ili glasno stenjaje, da li je bolje reći nešto podsticajno ili samo uzdahnuti senzualno – a ta uputstva ne postoje prosto zato što se svi slažu da je u seksu najbolje, najuzbudljivije i najprimerenije biti spontan, prepustiti se uživanju i izražavati ga nesputano. Dakle, ako poželiš da nešto kažeš partneru, da nešto tražiš ili mu uputiš sočan kompliment, samo napred, on te sigurno neće pogrešno shvatiti – biće mu drago da si sa njim slobodna i otvorena i da uživaš.

View this post on Instagram

Still on cloud 9 that my new bedroom setup was featured on @apartmenttherapy 🌷 Such an honour to be grouped in with so many beautiful spaces! I’m clinging to that mental high while sitting in @squirestattoos chair again 💉 Currently getting my biggest piece yet! At least my artist is alright to look at because I forgot how much these things hurt 🙈 Here’s some babes in my new space set up! 🌸 Retouched with @nicoleashleypresets Hair/makeup @behindtheblush . . . . . . #adventure #instagood #inspo #weekend #lookslikefilm #goals #blogger #babes #couplegoals #makeup #engaged #edmonton #afterlight #home #engagement #boho #bohemian #coffee #snuggle #dirtybootsandmessyhair #beauty #alwaysgo #yeg #nicoleashleypresets

A post shared by nicole ashley ⋒ (@nicoleashley) on

Muškarci se zapravo slažu u tome da je u krevetu najuzbudljivije uživanje partnerke i dobri su i poželjni svi načini na koje ona to izražava. Oni žele da znaju da su željeni, da izazivaju strast i uzbuđenje koje i sami osećaju – to zadovoljava i njihovu sujetu i njihovu potrebu da dele, da pruže i prime zadovoljstvo. Svakom muškarcu prija da čuje stenjanje i uzdahe, da mu partnerka kaže koliko ga želi, da pohvali čvrstinu i veličinu njegovog ponosa, da mu kaže i pokaže kako uživa u njegovim dodirima, da ga podstakne da prodire brže i jače, ili da uspori i pruži joj priliku da uživa u laganom prepuštanju.

Da li ćeš mu sve te nijanse staviti do znanja uzdasima, da li ćeš ga samo uhvatiti za ruku (ili kukove) i ubrzati ili usporiti njegovo kretanje, ili ćeš mu dati kratko uputstvo, ili molbu, ili ćeš kombinovati verbalno i neverbalno, neka zavisi od raspoloženja i atmosfere. Sigurno ćeš želeti da mu kažeš nešto izazovno, ako si u “bezobraznom” raspoloženju, a možda ćeš samo izgovarati njegovo ime, ili mu šaputati ljubavne reči i uzdisati, ako si u ljubavnom raspoloženju.

Comments