Koliko puta smo se samo iznervirale zbog svog dečka i poželele da konačno shvatimo šta je to u njegovoj glavi što ga tera da se tako ponaša! E, sada imamo priliku da saznamo na koji to način oni razmišljaju i kako to funkcioniše njihov mozak.

Svadbena zvona

Glavna predrasuda u vezi sa muško-ženskim odnosom je ta da žene žele da se skrase, da stvaraju porodicu, dok muškarci za tim ne žude. Čak, moglo bi se reći da zauvek žele da zadrže status super-kul-solo-šmekera i da se nikada, ali nikada ne smire. (Kao da će moći da izdrže to raspoloženje do kraja života!) E, dame, možemo odahnuti, jer se ovakve misli javljaju kod momaka koji su još uvek nezreli i, može se reći, mladi i koji tek stiču iskustva. Razni filmovi, muške priče, hvaljenje drugova da su bili sa ne znam ni ja koliko žena, mogu naterati muškarce da ne požele da se smire dok ne postignu to, a možda i još više. Već sa godinama, situacija se menja. Samo budite strpljive! I još jedna stvar – genetika tu čini čuda! Raspitajte se kakav je bio njegov otac, deda, pradeda, pa će vam biti mnogo jasnije sa kim se zabavljate.

boss Šta muškarci žele?

Dozvolite mu da pokaže ko je glavni!

Šef

Hijerarhija = muškarac. Oni vole da budu glavni, da komanduju, da jedni druge “spuštaju” i ta težnja da uvek budu u centru pažnje i da budu glavni počinje već sa šest godina. Kada je njihov položaj poljuljan, to ih frustrira. Ako im omogućite da budu muško u vezi, da vode glavnu reč, da budu vođe (naravno, u granicama normale), smanjićete bes, nervozu i agresivno ponašanje.

Comments