#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

1/3

Kad u vezi provedeš neko vreme, nadimci se pojavljuju spontano. Ponekad su samo za intimnu upotrebu, a ponekad oni zamene lična imena i jedno drugom ste beba, meda, duša, srce, ljubav...

A kad razmiliš o tome kakva su bila tepanja i nadimci u nekoj prethodnoj vezi, shvatićeš da verovatno izbegavaš da svom sadašnjem dečku tepaš kao bivšem, pa se zapitaš da li je i kod njega tako. Naučnici tvrde da nas ljubavno tepanje vraća u detinjstvo, delom zato što je ljubavna veza biohemijski strukturisana kao i naš doživljaj ljubavi u detinjstvu, koju smo primali od naših roditelja.

A imena od milja sa tim imaju veze, logično je. Zato obrati pažnju, to kakvim te imenima od milja naziva može mnogo da otkrije o tome šta on oseća prema tebi i kako doživljava vašu vezu.

Mačkice, zečiću, devojčice, mala…

Razni deminutivi (umanjenice) pokazuju da se on oseća snažno u vezi i da je zaštitnički nastrojen. To je slatko i prija – lepo je osetiti da nekome možeš da poveriš svoju ranjivost i da se osloniš na njega, a i on uživa u toj poziciji. Ali, upozoravaju stručnjaci, možda je to izraz toga što te ne doživljava ozbiljno, ili pokušava da umanji ozbiljnost koja „preti“ da ga obuzme.

Editors choice