Saveti profesionalnih seksualnih radnica odnose se na pokazivanje radoznalosti, otvorenosti za predloge klijenta, postavljanje granica, kreativnost i malo lažnog entuzijazma i glumljenja uzbuđenja.

Zvuči razumno i upotrebljivo, ako svog partnera ne poznajete, tretirate ga kao klijenta i nastojite da ga kvalitetno uslužite,a ne želite da se smarate, jer u svom poslu pronalazite izazov i ispunjenost, čak i kad ga obavljate rutinski i s pola snage.

seks prostitutke 1 Šta o seksu možemo da naučimo od profesionalki

Profesionalna seksualna trudbenica ima konkretnu dobit od svog posla, a logično je pretpostaviti da ona svoj posao voli i održava na nivou i ume da ga radi. Takođe, uzbuđenje i zadovoljstvo uopšte nije isključeno. Izazovi i zahtevi zanata su međutim, različiti od onog što se dešava u partnerskom odnosu.

Prostitutka mora da ima totalno samopouzdanje, da ume da vodi i navodi klijenta, da oseti njegove težnje i ohrabri ga da kaže šta tačno želi, da postavi granice radi sopstvene bezbednosti, jer nikad se ne zna sa kim imaš posla, a dobra gluma će pogurati stvari ka srećnom i brzom svršetku. Ona je tu da zadovolji njega, a ne on nju. Njeno zadovoljstvo je sporadično, omakne se usput i nije nikakav uslov za seksualnu igru.

Comments