Ako se bojite da nešto nepoznato može da iskoči iz mraka potisnutih želja vašeg partnera i da vas prepadne, eto upotrebe saveta o otvorenosti. Shvatite to kao igru i gledajte kuda vas vodi.

A ako se pojavi neki predlog na koji ne možete da pristanete, ne morate – vaš partner se neće pretvoriti u ludaka i brutalno prekoračiti vaše granice. Osim ako to nije ono što vi želite da se dogodi, a u ulozi kurve imate svu slobodu da to od njega i tražite. Ali, pre toga morate biti spremni da iz vašeg mraka iskoči neki nepoznati seksualni demoni.

seks prostitutke 3 Šta o seksu možemo da naučimo od profesionalki

Gluma? Zašto da ne. Ako već želite da se igrate, pokušajte da se ubacite u raspoloženje i kad niste raspoloženi za igru. Malo lažnog entuzijazma, na koji dobijete usrdan odgovor, itekako mogu da vas uvedu u istinsko uzbuđenje, iako to niste očekivali.

Ako vaš partner bude zadovoljniji nego ikad, svakako ćete od toga imati značajne koristi – u njegovom raspoloženju da izađe u susret vašim željama i fantazijama. Najveća dobrobit je vaša sopstvena sloboda da se igrate i istražujete, a osećaj moći koji vam donosi njegovo zadovoljstvo takođe nije zanemarljiv. Od toga ćete se osećati kao boginja seksa, a to je vrlo seksi osećanje.

Izvor fotografija: 24sata.info, jelenfootball.com, politika.rs

Aleksina Đorđević

Comments