Često smo se vodili i verovali japanskim mudrostima koje mogu dosta toga da kažu o nečijoj ličnosti. Pa zašto ne bismo pogledali šta nam ovoga puta nudi?

Nokti su ako ne prva stvar, onda sigurno druga koju primetimo na nekoj osobi, bilo žensoj ili muškoj. Lepi i negovani nokti mogu mnogo toga da kažu o određenoj osobi, ali često oblik sa kojim se rodite utiče na to kako vaši nokti izgledaju i nekada ma koliko se trudili tu ne možete mnogo da promenite.

Nokti1 Šta OBLIK noktiju govori o tebi?

Pored samog izgleda, oblik noktiju utiče i na vaš karakter, kako trvdi jedna stara japanska mudrost. Bilo da su nokti dugi ili kratki, nalakirani ili ne, oblik se ne da sakriti a Japanci veruju da upravo on govori dosta o vašoj ličnosti.

Dobro se zagledajte u svoje nokte i otkrijte kakav oblik imate a onda pročitajte šta to govori o vašem karakteru.

Dugi i pravougaoni nokti

11111 Šta OBLIK noktiju govori o tebi?

Ukoliko imate ovakve nokte, verovatno ste veoma društvena i komunikativna osoba, a sigurno ste i oštroumni. Volite da upoznajete nove ljude i delite nova iskustva. Uvek pokušavate da proširite svoje horizonte. Kada je posao u pitanju, vaš moto je “Triput meri, jednom seci”. Vi proučavate problem sa svih strana i birate optimalno rešenje. Važno je da sve proučite do najmanjeg detalja. Spadate u grupu uravnoteženih romantičara blagog karaktera a takođe ste uredni i kreativni.

Comments