Ima žena koje zrače ženstvenošću i privlačnošću i to je jasno svima oko njih – i ženama i muškarcima. One često nisu ni zgodnije, ni lepše, ni pametnije od vas, ali definitvno umeju nešto što vi ne umete. A to su jednostavne stvari:

Srećnije su

One nemaju neki poseban razlog da budu srećne, a možda čak imaju i mnogo razloga da uopšte ne budu tako srećne – ali ako tako posmatramo sreću, u kontekstu razloga, eto nam objašnjenja zašto nismo srećne kao one. Njih mnogo toga raduje – one vole kad pada kiša i ushićuje ih olovno nebo, dok vas boli glava i pada vam pritisak. Raduju se kad sija sunce i vazduh treperi od vrućine, a vi se osećate kao riba na suvom i izlazi vam alergija. Srećne su kad se zaljube, a vi nekako uvek patite. Kao da ništa posebno ne zahtevaju od života i onda mogu da se raduju svemu što imaju i što im se dešava.

privlacne zene2 Šta privlačne žene rade DRUGAČIJE od ostalih?

Ne žale se na svoje telo – tačnije, uopšte se ne žale

One imaju onu čudesnu sposobnost prihvatanja, koja je neophodna za sreću. Vole svoje telo takvo kakvo je. Ne smeta im višak ili manjak i uopšte ne učestvuju u razgovorima u kojima se žene žale na svoje nedostatke i razmenjuju recepte za dijete. Tačnije, uopšte ne učestvuju ni u kakvom orgijanju kukanja. Ne zato što nemaju na šta da se požale, nego zato što radije koriste svoje vreme da rade nešto pametno i smisleno, ili da vode prijatne, opuštajuće i duhovite razgovore, nego da kukaju – to nema smisla i štetno je za mentalno zdravlje.

Ljubazne su

Kad im se neko obrati, one ga slušaju pažljivo, kad nešto traže, obraćaju se sa smeškom, kad nekog sretnu osmehnu se radosno. Rado će pomoći svuda gde mogu, laka srca, bez ikakve pomisli o nagradi ili o tome da je korisno pomagati, jer tako zadužujete druge, pa će i oni vama pomoći kad vam bude potrebno.

Pored njih se muškarci osećaju kao muškarci

One ništa posebno ne čine. Samo su i dalje ljubazne, srećne i ne žale se. Slušaju šta muškarac govori i razgovaraju vedro i ljubazno. Zrače energijom od koje se muškarac oseća kao pravi dasa.

Comments