Hot topics

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/3

Žene koje se mogu pohvaliti fantastičnim seksualnim životom, uvek vode računa o samo tri ključne stvari, a bar jedna od njih uopšte nije ono što biste mogli da očekujete – ali to je ono što su stručnjaci uočili, istražujući seksualno samopouzdanje i nivo zadovoljstva sobom koji imaju seksualno ispunjene žene.

Staraju se da im kosa uvek bude lepa

Ovo možda izgleda kao da nema nikakve veze sa seksualnim zadovoljstvom, ali stanje i izgled kose mnogo govore o tome kako se žena oseća i kakav odnos ima prema sebi. Na suptilan način, kosa je povezana sa slobodom, snagom i hrabrošću, pa se u tom kontekstu pominje i u raznim legendama i mitovima. A slobodna, snažna i hrabra žena stara se (osim o izgledu i kvalitetu svoje kose) i o svom zadovoljstvu.

Istraživanja su potkrepila ovu pretpostavku, utvrdivši da je u glavnim razlozima za odustajanje od sastanka sa muškarcem jedna od tri žene navodila nezadovoljstvo svojom frizurom.

Sa biološke tačke gledišta, gusta i sjajna kosa, kao i čista koža i oči koje sijaju, šalju poruku suprotnom polu o zdravlju i reproduktivnoj sposobnosti i automatski aktiviraju seksualnu privlačnost.

Editors choice