Većina tih stvari odnosi se na ono što ne žele. Ne žele neku problematičnu curu koja stalno skreće pažnju na sebe i priređuje mu scene, ne žele bespomoćnu princezu, koju stalno moraju da spasavaju i koja ih cima za svakojake gluposti, danju i noću, ne žele osobu koja ne ume da se ponaša u društvu i sa kojom nemaju šta da razgovaraju – fizička privlačnost nije dovoljna, mada je svakako prva na listi želja.

Atraktivnost

Oni traže devojku koja im se sviđa i privlačna je. To ne znači da se svima sviđa isti tip i da nužno morate biti ovakvi ili onakvi, da biste bili privlačni muškarcima, ali ako ga ne privlačite fizički, nikakvo uplitanje ne dolazi u obzir. Nema inicijalne varnice da pokrene stvari.

Stabilnost i pristojnost

Ne žele dramu i scene, ni privatno ni javno, a cene i svako razumno reagovanje prilkom nezgodnih situacija. Preterano emotivne reakcije, plakanje i bes ih zbunjuju i distanciraju. Zdrav, normalan muškarac želi ženu sa kojom će mu biti prijatno i na čiju stabilnost može da računa. Drama uvek ukazuje na nezrelost, primitivnost i sebičnost.

par3 Šta razumni i stabilni momci TRAŽE od devojaka?
Comments