Postoje mnoge srodne duše, koje srećemo u raznim životnim periodima, među svojim partnerima i prijateljima, a srodne duše su takođe i članovi naše porodice. Ono na šta mislimo, kad čeznemo za nekim posebnim, za svojom srodnom dušom koja je naša druga polovina, jeste blizanačka duša, blizanački plamen – twin flame.

Blizanačka srodna duša samo je jedna, energetski ista kao mi, koja ima suprotnu frekvenciju. Kada se frekvencije blizanačkih identičnih energija stope, postižu otelvljenje jina i janga. Onog trenutka kada se prepoznaju, blizanačke duše započinju proces povratka svojoj suštini kroz proces blizanačkog ujedinjenja i kroz taj odnos postajemo sve više ono što već jesmo. Da li je to to, da li smo stvarno susreli svog blizanačkog partnera, znaćemo samo ako se sa njim ujedinimo emocionalno ili duhovno.

Susreti blizanačkih duša su veoma intenzivni, to je duboko iskustvo, koje menja oba partnera. Oni više ne mogu da budu isti, jer doživljavaju sebe na drugi način, intenzivno osećajući sebe u svojoj blizanačkoj polovini.

veza 31 Šta se dešava kad sretnete svoju blizanačku polovinu?
Comments