Momci ponekad misle da misle ono što govore, a ponekad nastoje da se prikažu boljima nego što jesu. Evo nekih izjava koje ćete često čuti, koje ipak imaju nešto drugačije značenje.

Više volim devojke bez šminke

Pod šminkom, muškarci podrazumevaju ono što vide i što mogu da okuse – ruž za usne i upadljivo našminkane oči. Ukoliko nanesete diskretnu šminku, a usta istaknete olovkom u prirodnoj boji svojih usana, oni neće ni znati da ste našminkani i misliće da im se sviđa vaš prirodni izgled.

Šta stvarno znače ove muške izjave Šta stvarno znače ove muške izjave?

Stalo mi je samo do tvog zadovoljstva

Kad je muškarcu stvarno stalo do vašeg zadovoljstva, jer ono čini polovinu njegovog zadovoljstva i jer shvata da se žensko zadovoljstvo razlikuje od muškog, on čini sve što je potrebno, ali ne vrši na vas pritisak da doživite orgazam, ako vam baš ne ide. Ukoliko je nesiguran u krevetu, njegovom egu je potrebno da vi svojim uživanjem dokažete kako je on dobar ljubavnik. To baš i nije stav koji će doprineti bliskosti.

Ja ne gledam porniće

Možda ne gleda toliko često, kao kad je bio u pubertetu, pa misli da to što ih ponekad gleda, spada u kategoriju “ne gledam” i čini ga u vašim očima samopouzdanijim i zrelijim. Svi gledaju porniće. Makar samo ponekad.

Comments