#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Šta svaki muškarac treba da zna o ženi

Šta svaki muškarac treba da zna o ženi

1/2

Muški i ženski mozak ne funkcionišu na isti način. Pa i kako bi kad su žene sa Venere, a muškarci sa Marsa. Kada se radi o igri zavođenja i početku veze prvi koraci su najbitniji. Da bi muškarac dobio epitet pravog šarmera, ljubavnika, mahera u krevetu i očarao svoju devojku, mora da savlada ne jednu, već nekoliko stvari koje je čine srećnom. Ovo deluje kao jako težak zadatak, jer retko ko može razumeti nas žene. Ipak, samo najuporniji uspevaju, a ja sam sigurna da se svaki trud isplati.

Pa da krenemo. Pošto je ovo jako teško gradivo, nabrojaćemo osnovna pravila, koja obavezno treba da zapamtite.

– Više nego išta žena želi da je nasmejete.

– Nema smisla započinjati svađu sa ženom. Nećete je pobediti.

– Ne pitajte je zašto je ljuta, naljutiće se i zbog toga što ne znate razlog.

– Ne pitati za bivšeg.

– Ne, znači ne, ali ponekad znači i da.

– Koliko god poricali, žena će znati ako ste pogledali tuđe grudi.

– Neočekivan poljubac ženama znači kao vama dobitak na kladionici.

– Žena jednostavno mora u šoping.

Slika 180 Šta svaki muškarac treba da zna o ženi

Mi potpuno pogrešno pretpostavljamo da će se naš partner, ako nas zaista voli, ponašati i reagovati isto onako kako se i mi ponašamo i reagujemo kada nekoga volimo

Kada smo glavno rešili, možemo da se pozabavimo sitnicama. Postoje tvrdnje da su devojke tajanstvene, da manipulišu i igraju prljave igre. Moguće, ali, to su sve igrice za muvanje koje muškarci treba da shvate kao izazov. Devojci treba vremena da se zaljubi. Dok se to ne dogodi, samo te isprobava kao budućeg, potencijalnog dečka.

Devojke ne vole kada se dečko toliko ubulji u njih, pa pogled ne skida. Sledeći put dok ispijate piće i želite da devojka obrati pažnju na vas, pogledajte je nekoliko puta. Smenjujte poglede sa osmesima. Podignite pogled, pa spustite. To neprestano zagledavanje ne ide i nije kulturno. Pomisliće da je obukla bluzu naopako ili da ima nešto na sebi. Kontakt očima je jako bitan.

Ako ste izašli sa lepšom polovinom, potrudite se da što manje gledate druge devojke. To je uvreda broj jedan za svaku devojku koja izađe u grad sa dečkom, izraz nepoštovanja. Oni najgori čak flertuju sa drugima.

Rođendan, godišnjica, mesec dana, dva, tako do pet meseci veze, prvi poljubac – sve su ovo datumi koje muškarac mora da zapamti da bi oduševio svoju devojku. Uložite napor da ove datume zapamtite, jer zaborav ponekad ume da zaboli.

Devojke se stvarno trude da izgledaju najbolje moguće. Srede se, sklone suvišne dlačice. A onda kada ne stignu i nemaju vremena, ne uzimajte im za zlo i nikako, nikako ne spominjite. Sklonite taj mlitavi izraz sa lica i ne pravite frku oko toga što vaša devojka nije izdepilirala noge.

Nežniji pol voli da naglašava ljubav, da priča o njoj u superlativu i iznad svega voli kada muškarac priča lepe reči i uvek je spreman za topao razgovor. Devojke vole da pričaju satima, da se kikoću, tračare tek iz razloga da ih ne guši tišina ili da ubiju dosadu. Pridružite se razgovoru. Pronađite zajednički jezik.

Žene vole džentlmene. Otvori joj vrata, povuci stolicu, učini sve što je potrebno da stekne utisak o tebi da si jedan fin i ljubazan dečko.

Editors choice