U životu žene dobar seks je nešto što ona otkriva i osvaja. Ne može sa bilo kim da se opusti i otkrije šta je ono što joj prija i što je oslobađa, a kad otkrije sa kim može, ona ne želi da izgubi to što je pronašla. Identifikuje svoju seksualnu slobodu sa muškarcem i spremna je na svakakve jezive ustupke i kompromise.

Trpećemo budalu

Hoćemo, bogami. I govorićemo same sebi da nismo normalne i da ta osoba treba da ima mesto u našem životu samo iza zaključanih vrata, ali budala će želeti da izađe i da pokazuje svoje pravo na nas, a mi ćemo to sa ustezanjem dozvoljavati. On se bogami, neće ustezati. Biće nas u sto situacija sramota zbog njegovog ponašanja i pitaćemo se po sto puta dnevno da li je moguće da ne možemo da nađemo nekog pristojnog čoveka sa kojim će nam seks biti odličan. I sto puta ćemo sebi odgovoriti da prvo moramo da se otkačimo od budale, da bismo našle nekog normalnog, a onda ćemo sve zaboraviti iza zaključanih vrata.

Bićemo ljubavnice zauzetim muškarcima

Godinama. Verovaćemo da će se razvesti ili da će ostaviti devojku. Pokušavaćemo da raskinemo. Pokušavaćemo sa drugim tipovima. I čim nas naš demonski ljubavnik pozove, odazvaćemo se. I srcem i telom. Jer ni sa kim nije tako dobro kao sa njim.

sexy mine sex black and white couples passion sexy couples sexy hot couples sensual romantic love bondage woman man blindfold dominate sexy Šta sve trpimo zbog dobrog seksa

Spremne smo da mnogo toga istrpimo zbog dobrog seksa. I da pređemo sve granice, naljutimo se, preispitamo, odlučimo i opet podlegnemo

Ostaćemo u lošoj vezi

Ništa ne funkiconiše osim seksa. A ako je seks ogledalo veze, kao što jeste, šta je to u čemu se ogledamo? U dubokom smo problemu ako ljubav jedino osećamo i doživljavamo u telesnom izrazu. Ukoliko je izraz ljubavi ograničeniji, utoliko je silovitiji. To je neki iskrivljeni, naopak i bolestan izraz ljubavi, ali takav je za nas. Pitaćemo se, pokušavajući da sagledamo sebe realno, da li je moguće da sve te gluposti, nepoverenja, ljubomoru, pa čak i nasilje trpimo samo zbog seksa. I poraženo ćemo sebi odgovarati, da, moguće je.

Zanemarićemo prijatelje i obaveze

Poneti cunamijem strasti, nećemo primećivati nikog i ništa. Zapostavićemo sve druge odnose. Očekivaćemo da nas prijatelji razumeju i podržavaju, ali ako postanemo rasejani na poslu, jer nam je glava u oblacima, ili izgubimo godinu na fakultetu, jer smo prestale da učimo, svi će nam prigovarati. I biće u pravu. Možda mi osećamo da proživljavamo nešto intimno najvažnije i najvrednije, ali druge stvari čiji smo deo nisu zbog toga prestale da postoje i da zahtevaju našu pažnju i ulaganje. I nisu izgubile svoju vrednost. Samo smo mi izgubile glavu.

Rizikovaćemo zdravlje

Iscrpljivaćemo se, jer ćemo svaku noć provoditi na sedmom nebu, a tamo nema odmora i spavanja. Jeste da odličan seks i velika strast daju krila, dodaju energiju bolje od svakog spida, da se osećamo kao da možemo sve i da blistamo, ali iscrpljivanje je neodrživo na duže staze. Takođe, imaćemo rizičan seks. Jer nam kondom kvari kompletan doživljaj, ili ga on ne trpi, a osim infekcija ili nečeg goreg, rizikovaćemo da zatrudnimo. I prekinućemo trudnoću i nastavićemo da rizikujemo. Možda mislimo da fantanstičan seks vredi svakog rizika, ali to samo znači da smo još uvek dovoljno mladi i probleme prevazilazimo na mišiće i žilavost mladosti. Možda znamo da dozvoljavamo sebi neprihvatljive stvari i neprihvatljive rizike, i da smo lude što to radimo. Ali nastavićemo. Još neko vreme, dok nas godine ne uspore i opamete.


Aleksina Đorđević

Comments