Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Šta svi muškarci rade kad varaju?

Šta svi muškarci rade kad varaju?

1/3

Ako se pitaš da li te partner vara, verovatno osećaš da nešto nije u redu – da mu ne pružaš dovoljno nečega što mu bitno nedostaje (poštovanje, seks, pažnja, vreme) ili je on sam sobom nezadovoljan, nesiguran i ima potrebu da se potvrdi, a to ne može na odgovarajući način da postigne u vezi. Želi nekog da fascinira, želi da bude željen… Ima mnogo razloga zbog kojih se ljudi upuštaju u preljubu, ali na kraju, neverstvo je razorno za odnos u kome se nalaze i uvek se otkrije. Možda se i ne radi o klasičnoj prevari, ali intenzivan flert, ugovaranje susreta od koga se ipak odustaje, fizički kontakt ograničen na zagrljaje i poljupce – balansiranje na ivici prevare je i dalje alarmantno i toksično za vezu. Evo šta razotkriva muškarce kada se upuštaju u preveru, u flert ili emotivno povezivanje sa nekom drugom ženom.

Neuobičajeno ponašanje

Verovatno ga dobro znaš i njegovi modeli ponašanja su ti poznati i uobičajeni, pa ćeš lako primetiti kada se ponaša van tih modela. A to su sve one prilike u kojima se nervira zbog stvari koje ga inače uopšte ne dotiču, ili suprotno, kad ne reaguje na nešto što mu inače smeta i nervira ga. Kada je obuzet nekom avanturom, muškarac istupa iz svoje uobičajene uloge, rutina mu se menja i primetićeš i takve promene kao što je duže ostajanje na poslu, ili vreme koje provodi u kupatilu, sklonost da ćuti i usamljuje se, umesto da komentariše i dosađuje ti kao što obično radi kad si ti povučena i ćutljiva. Možda više izlazi i uopšte, više je zauzet, češće je zamišljen, smeši se ili mršti nad svojim mislima koje ne deli sa tobom. U onome što je za njega i među vama uobičajeno, ove promene će biti upadljive, iako ih on uopšte nije svestan.

ljubav1 1 Šta svi muškarci rade kad varaju?

Više brine o svom izgledu

Promene u njegovom uobičajenom ponašanju su očigledne, ali kada je u pitanju briga o izgledu, još su očiglednije. Možda će promeniti frizuru, počeće pažljivije da se oblači, duže će mu trebati da se spremi, počeće da vežba ili da drži dijetu i provodiće dosta vremena pred ogledalom. On će možda čak postati opsednut svojim izgledom i veoma zabrinut zbog toga što mu se pojavljuju sede ili mu se kosa proređuje, ili što mu zubi nisu tako beli – a to ranije nikada nije ni primetio, ni pomenuo. Sve u svemu, kad muškarac počne da se ponaša kao tinejdžer koji je tek krenuo u osvajanje ženskog sveta, zabrinut i nesiguran zbog svog izgleda, željan da ostavi utisak – to je siguran znak da je emotivno angažovan i da zbog nekog želi dobro da izgleda, a taj neko nisi ti.

Editors choice