Sako

Oversized sakoi idealni su za ljubitelje slojevitog oblačenja. Mogu se kombinovati uz košulje, majice ili pak džempere, a uz svaku kombinaciju izgledaće dovoljno opušteno i poslovno u isto vreme.

Smeđe antilop čizme

Smeđi tonovi polako ali sigurno postaju must. Sve više preovlađuju i uz šta god ih kombinovali nećemo pogrešiti. I ako smo živele u ubeđenju da su crne čizmice uvek i svuda pravi izbor, ove sezone vreme je da to ubeđenje odbacimo i prigrlimo novu crnu – smeđu!

Farmerke sa prednjim dugmićima

Svaka žena ima one jedne farmerke koje joj idealno stoje i kojima se uvek rado vraća kada joj ponestane ideja šta bi mogla novo da obuče. Parižanke nam otkrivaju naš novi omiljeni model koji će idealno istaći struk i koji pristaje svakoj devojci. Više ne moraju biti samo skinny jeans ili one super visokog struka. Farmerke sa prednjim istaknutim dugmićima dolaze u svim modelima, što znači da će svaka devojka moći da izabere savršen par za sebe u skladu sa svojom građom, jer, kao što smo naučile, Francuskinje ne prate slepo trendove već iz prilagođavaju sebi!

Naslovna fotografija: instagram.com/aliaslouiseblog

Teodora Ristovski

Comments