Čak i ako ste naučili da uživate u svom singl statusu, verovatno ima momenta kada ste obeshrabreni i sebe trujete negativnim porukama. Koje su to poruke i šta umesto njih treba da poručite sebi?

Šta nije u redu sa mnom?

Verovatno je sve u redu sa vama, na onaj način koji vas čini funkcionalnom osobom u društvu. Svi se bore sa ličnim problemima i pokušavaju da izađu na kraj sa svojim slabostima, pa u tom smislu, ni sa kim od nas nije baš sve u redu. Ali ostavite se toga. To nije konstruktivno i baciće vas u bedak. Umesto preispitivanja sopstvenih slabosti, usredsredite se na vrline i zapitajte se šta je ono najbolje kod mene i kako to da ispoljim? Ljude privlače osobe koje žive svoje sopstvene vrednosti i ubeđenja, pa će vas primetiti i prihvatiti baš zato – što radite ono što vas čini živim i uključenim.

Šta treba da prestanete da govorite sebi ukoliko ste singl2 Šta treba da prestanete da govorite sebi ukoliko ste singl?

Nikada neću naći ljubav

Izražavanje očajanja privlači još očajanja. Ako ste u to ubeđeni, kosmos će se postarati da vam opravda ubeđenje. Nikad ne reci nikad. Možda u vama postoji nešto što blokira prisustvo partnerske ljubavi u vašem životu i što će vas, uz ubeđenje da je nikada neće naći, navesti da je promašite i ne prepoznate i kad je nađete. Strah uvek stoji nasuprot ljubavi. Udahnite duboko i počnite da govorite sebi kako bi bilo lepo da ste sada u vezi, ali da to ne mora da se dogodi odmah sada, da biste bili ispunjeni i zadovoljni, jer toliko toga imate da uradite, osetite, doživite, sami ili u vezi. Tako ćete pripremiti sebe, otvoriti se da vam se život dešava i da vam donosi ono što vas ispunjava i usrećuje.

Comments