Naravno da svaka osoba ima svoje prednosti i svoje mane, a horoskop se orijentiše na generalne vrline i slabosti svakog znaka koje ispoljava u partnerskoj vezi. Dakle, šta vas čeka u odnosu sa njim, sudeći prema horoskopu?

Ovan

Sa njim nikada neće biti trenutaka kada ćete osećati da ste utonuli u rutinu, ravnodušnost i tupost, jer Ovan je prisutan, aktivan, uključen, ljubav je sa njim zabavna, divlja i uzbudljiva. Sa druge strane, on je sklon da rešava stvari na svoj način, da bude sebičan i sklon da izdaje naređenja i očekuje da ga poslušate.

Bik

Dobre vesti su da je on pouzdan i da na njega možete da se oslonite. Voli prisnu domaću atmosferu i rado će sa vama najveći deo vremena provoditi na taj način. Osim toga, Bik ume da dovede provod u svoj dom i da poveže društveni i domaći život. S druge strane, čak i najzanimljiviji Bik će biti dosadan, sprovodeći dosledno svoje navike i ne odstupajući od onoga u čemu uživa, iako vas to nervira, smeta vam i stavlja vaša osećanja i toleranciju na probu.

Dobre i loše strane njegovog zodijačkog znaka Šta vas čeka sa njim: Dobre i loše strane njegovog zodijačkog znaka

Blizanci

Sve njegove vrline u nekom trenutku mogu da postanu njegove mane. Sa Blizancima uzimate ceo paket i učite da ne počnu da vas nerviraju zbog onih istih stvari zbog kojih su vas privukli. Šarm, radoznalost, aktivan društveni život, verbalni faktor – Blizanci pričaju najzanimljivije priče, ali ako ste ih čuli sto puta, smorićete se, ukoliko ne naučite da uživate u njihovoj sklonosti da budu glavni glumci i sve oko sebe tretiraju kao publiku.

Rak

On će vas privući svojom energijom velikog mede, mekanog i toplog, koji vas grli, teši, voli i podržava i trudi se oko vas na sve načine. On je vrlo osećajan i voli ženski svet – veoma je vezan za mamu (čak i kad sa njom ima veoma loš odnos), mašta o domu i porodici i nada se da će imati ćerku koja će ličiti na vas. S druge strane, vi njemu ličite na njegovu mamu (zato ste mu se i dopali) i on očekuje da je dostignete i u ostalim standardima koje je mama postavila na najviši nivo. Rak ume da bude ćudljiviji od vas kad ste u PMS-u.

Comments