Strelac

Oni su veoma dinamični, radoznali, visoko inteligentni i stalno u akciji, rođeni putnici i istraživači, uz koje je život avantura, ukoliko možete da ih pratite i ne pokušavate da ih naterate da se skrase. I to spada u njihove kvalitete. Mane su im slične – pošto su tako pametni, skloni su da budu sveznajući i da veoma netaktično pobiju sve vaše argumente, kao da se igraju tužioca u sudnici, koji vam upravo utire put ka električnoj stolici.

Jarac

Jarac je veoma vredan, posvećen svojim ciljevima, veran, pouzdan, nezavistan i sposoban. Obezbediće vam udoban život, ali neće imati mnogo vremena koje bi sa vama provodio u tom životu – on mora da radi. Nezaustavljiv je, ali i tvrdoglav, kontrol-frik, emotivno hladan i distanciran – ne treba mu niko ko mu smeta i sputava ga u njegovim zamislima.

Dobre i loše strane njegovog zodijačkog znaka4 Šta vas čeka sa njim: Dobre i loše strane njegovog zodijačkog znaka

Vodolija

Mladi u srcu, Vodolije su zabavne i inovativne, uvek u potrazi za novim aspektima smisla života, što se odražava na sve aspekte njihovog života – razgovor sa njima je uzbudljiv, kao i seks. Često su buntovnici po difoltu, čak i kad je to na njihovu štetu. Ne mogu da odole da ne uzdrmaju sve oko sebe, samo zato što je to zabavno.

Ribe

Oni su divni i nežni, veoma dobro slušaju (i saosećaju), u vezi, oni daju i srce i dušu. Ali sa druge strane, umeju da u trenutku promene raspoloženje i da od usijanja dovedu stvari do pucanja leda. Nikada nećete znati na čemu ste sa njima, jer su njihove dve strane često u sukobu jedna sa drugom i ni oni sami ne mogu da predvide koja će kada prevagnuti.

Pročitajte još i ovo:

Kako ćete znati da ste preboleli bivšeg – prema horoskopu

Evo kako ćete ga preboleti sudeći prema horoskopu

Šta vas sprečava da nađete pravu ljubav prema horoskopu?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.thefashionisto.com

Brankica Milošević

Comments