Lav

Lav je blistav, dinamičan, zabavan i uvek je zanimljivo biti u njegovom društvu, ako ste zadovoljni da živite u njegovoj senci i da mu budete najvernija obožavateljka. Ali glas koji bije Lavove da su narcisoidni i egocentrični, nije izmišljen. Otimaćete se sa njim za ogledalo, a možda i za pažnju – pažljivo u tom slučaju, jer je bolje da se ne otimate, njemu ne smete biti konkurencija.

Devica

Organizovana Devica je sa obe noge čvrsto na zemlji, sposobna da vam pruži udobnost i sigurnost, bez neprijatnih iznenađenja i oscilacija. Devica je posvećena, vredna, verna. Međutim, Devica će biti opsesivno-kompulsivna po pitanju svog reda i rutine, koje morate poštovati, da je ne biste izbezumili.

Dobre i loše strane njegovog zodijačkog znaka2 Šta vas čeka sa njim: Dobre i loše strane njegovog zodijačkog znaka

Vaga

Vage su najveći šarmeri i džentlmeni u horoskopu. Vaga ne može da ne bude najljubaznija, najduhovitija, najšarmantnija, najprijatnija i najkomunikativnija, naročito u društvu suprotnog pola. Ono što je očaralo vas, očarava i sve ostale, pa ćete se često osećati veoma nesigurno i sumnjaćete u Vagu, čak i kad je sasvim monogamna i posvećena. Vage prosto privlače i šarmiraju sve oko sebe, iako nemaju nikakve nečasne namere, neophodno im je da praktikuju svoju moć očaravanja.

Škorpija

Škorpije su verne, posvećene, osećanja su im duboka i ništa im nije teško kad je u pitanju osoba koju vole. Osećanje pripadnosti je kod njih veoma izraženo i savršeni su ljubavnici (najbolji u horoskopu, tvrde poznavaoci). Mračna strana? Oni imaju svoje tajne, koje nikada nećete saznati, ako posumnjaju u vas osvetiće vam se strašno, ako su izazvani i ljuti, njihove reči seku kao nož.

Comments