Svaki znak ima svoje loše strane, koje su obično zasnovane na snazi i energiji koju znak nosi. Evo zbog čega ste ponekad nemogući, sudeći prema karakteristikama vašeg horskopskog znaka.

Ovan – Ovan ume da bude veoma grub i neljubazan, da psuje i vređa kad se nađe izazvan u bilo kojoj situaciji. Često će u nekom sukobu igrati ulogu “đavoljeg advokata” i svoju snagu će koristi na pogrešan način. Ovnovi često upadaju u konflikte, uopšte i ne pokušavajući da ih izbegnu.

Bik – Nemogućim ih čini sklonost da odbijaju svaku odgovornost, kad situacija postane teška. Oni ne žele da se suočavaju i ne prihvataju svoju krivicu. Bikovi nastoje da izbegnu konflikt, zato što nemaju dovoljno snage i istrajnosti da se zauzimaju za sebe. Ovo je loša strana njihove ležernosti i težnje ka udobnosti i sigurnosti, kojom umeju da naprave veoma dobru atmosferu, kad je sve u redu.

bik Šta vas čini nemogućom osobom prema horoskopu

Blizanci – Najgore kod Blizanaca je to što se pogube na svim frontovima odjednom, kad nastane problem. Njihova dvostruka priroda omogućava im da rasipaju energiju na više strana, što je i za njih i za društvo oko njih izvor zabave i zadovoljstva, kad je sve u redu. Ali kad se odnosi poremete i nastane neki problem, Blizanci uporno postupaju pogrešno i grubo odbijaju svaki poziv na smirenje i zdrav razum, ne želeći da priznaju svoju grešku i da se koriguju.

Rak – Nemoguća strana koju ponekad Rakovi pokazuju, jeste sklonost da se mešaju u stvari koje ih se uopšte ne tiču. Tada zauzimaju “svetačku” poziciju, sa koje oštro osuđuju druge. U nekoj karikaturi, bili bi predstavljeni kao dušebrižna komšinica, koja proziva ponašanje svojih komšija “za njihovo dobro”.

Comments