Strelac – Njih čini nemogućim sklonost da čuju ono što žele da čuju, što često uzrokuje da ne ispoštuju i ne uvaže nečija osećanja. Oni često prekidaju sagovornike, ne dozvoljavajući im da dođu do reči, a to utiče da se drugi osećaju inferiorno i uznemireno pored njih. Nikad ne prihvataju da su nekoga stvaro povredili, u tom smislu umeju da budu potpuno nesvesni.

Jarac – Karakteristika Jarčeva da sve (a naročito sebe) shvataju potpuno ozbiljno i da zavise od reda i rada, pokazuje svoju najmračniju stranu kad su im emocije van balansa. Tada umeju da budu veoma zli i osvetoljubivi, da manipulišu i koriste druge, kako bi ostvarili svoje (sebične) ciljeve.

jarac 2 Šta vas čini nemogućom osobom prema horoskopu

Vodolija– Vodolije kriju bezumlje, za koje drugi nikada i ne saznaju ako se one ostvare kroz posao i bliske odnose. Međutim, ako ne postignu snagu integriteta koja je potrebna da drži na okupu tako kompleksnu prirodu, uznemiriće sve oko sebe svojim intenzivnim, neuračunljivim, neprimerenim ponašanjem, koje proističe iz žudnje da budu vrednovane, prihvaćene, voljene.

Ribe – Sve ih duboko pogađa i sve shvataju suviše lično i suviše ozbiljno i uopšte nisu u stanju da se sa tim suoče. Ribe beže od problema, beže od komplikovanih odnosa, beže iz napetih situacija. Moraju da se izoluju da bi se smirili u svom sopstvenom svetu, a ta potreba često postane oruđe njihove samodestrukcije.

OVDE možete pročitati mesečni horoskop za novembar.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments