Lav – Lavovi umeju da se zapale za pogrešne ideje i da se udruže sa pogrešnim ljudima, koji podržavaju najgore u njima. Pogrešno motivisano sledbeništvo pomešaće sa prijateljstvom, a prilikom nesporazuma u komunikaciji neće biti u stanju da se izvine ako su nešto pogrešno razumeli, jer verovatno nisu ni slušali šta im se govori.

Devica – Device umeju da iskomplikuju odnose i da nikome ne dozvole da ih upozna i da im se približi, jer se suviše plaše odbacivanja i nerazumevanja. Kad se ipak otvore, umeju da uguše svojim preterano brižnim i zaštitničkim stavom. U malom društvu, Device često podležu tračevima, “primaju” se na njih i preterano reaguju.

DEVICA2 Šta vas čini nemogućom osobom prema horoskopu

Vaga – Vage pažljivo kriju svoje najgore osobine ispod maske samouverenosti i širine, kojom se predstavljaju ostatku sveta. Ispod nje, Vage znaju da budu lenje, inertne, da sumnjaju u sebe i odbijaju da se suoče sa činjenicama – upravo suprotno od onog čime se reklamiraju.

Škorpija – Preterana samouverenost u postizanju svojih ciljeva i ostvarivanju svojih snova (koje ne dovode u pitanje) Škorpije često dovodi u bezizlazne situacije. Sklone su da se izloluju ili pritaje i manipulišu da bi povratili kontrolu, čime mogu veoma da uvrede sve oko sebe.

Comments