Našli biste vi pravu ljubav, ali “lepite” se za pogešne tipove, ili se oni “lepe” za vas. Koje su to sklonosti, kojima sami sebi uništavate šanse za dobru vezu, sudeći prema vašem horoskopskom znaku?

Ovan

Lako vam je da uspostavite vezu, ali je problem da ostanete u njoj. Zato što to pokušavate sa pogrešnim tipovima – privlače vas misteriozni muškarci, koji se bave mutnim radnjama i zrače tom uzbudljivom vrstom muške moći. Međutim, oni vas uvek izdaju i nikad se ne smire i ne promene pod uticajem vaše ljubavi. Poznajete vi i muškarce sa kojima bi vam bilo udobno, mirno i dobro na duže staze, ali vas to zanima samo kao ideja koju ne uspevate da ostvarite, jer nešto u vama više voli da se bori, da doživljava avanturu i da bude povređeno, nego da se smiri i – dosađuje.

Bik

Imate veoma jasne predstave o tome kako veza treba da izgleda i kriterijume koje muškarac treba da ispunjava. Ali čim veza počne da pokazuje sliku koju ste zamislili, vi se okrenete i pobegnete. Kao da sami sebi terate inat i iskazujete čuvenu bikovsku tvrdoglavost, prkoseći sami sebi. Biti zadovoljan – nije dovoljan izazov za vas. Vi morate da pobedite i zadobijete nešto, uprkos svim negativnim okolnostima i karakteristikama. Ali imate veće šanse od ostalih znakova, da prostom snagom svoje prirode zaista ukrotite i smirite muškarca koji vas je privukao zato što je bio nemoguć izbor.

Šta vas sprečava da nađete pravu ljubav prema horoskopu Šta vas sprečava da nađete pravu ljubav prema horoskopu?

Blizanci

Nemate nikakav problem da naširoko delite darove svoje zanimljive prirode, pune duha, koja voli zabavu i provod i ume sa svakim da pronađe nešto zajedničko. Volite da znate da ste privlačni i da nagradite onog ko vam najbolje parira. Ali kad stvari postanu ozbiljne, osećanja se prodube, potrebe se promene i želje porastu, vi se uplašite i zbrišete, u potrazi za sledećom zabavom, koja će se odvijati na vašem terenu lakoće odnosa. Bojite se, ne toliko prisnosti, koliko osećaja da neko može da vam postane potreban toliko da sami sebi više ne budete dovoljni.

Rak

Vi hoćete da zagrlite i ušuškate ceo svet, da ga utešite i zbrinete. Zato uglavnom privlačite emotivne ranjenike i psihopate. Njima je pomoć zaista potrebna. I vi pronalazite sebe pružajući im ono što je potrebno, do trenutka dok ne počnete da osećate da gubite sebe i da njima nije potrebna vaša briga i ljubav, nego vaša duša, krv i meso. Ali ako nije dramatično, onda je dosadno. Ljubav mora da bude opasna, uzbudljiva, zanosna, romantična i – dramatična. Do onog trenutka dok ne poželite toplo gnezdo za svoje buduće mladunce. Tada ste u stanju da pristanete na “normalnog” partnera, jer vam se prioriteti menjaju, a majčinstvo je samo po sebi dovoljna drama.

Comments