Strelac

Vama su svi dosadni – niko nema toliko smisla za avanturu, toliko inicijative i potrebe za raznim igrama. Partner će biti toliko zbunjen, da će mu se vrteti u glavi od vas i misliće da ste nestabilna osoba i da ne znate šta hoćete, samo zato što često hoćete potpuno suprotne stvari istovremeno. Treba vam da imate bliskost i razumevanje, a treba vam i da partner pokaže distancu, kako biste imali za šta da se borite – tako se vi igrate i pravite sebi potrebno uzbuđenje i tenziju.

Jarac

Vaša zabavna i radosna strana kriju se ispod logike, organizacije, kontrole i praktičnosti, pa vam je potrebno dosta vremena da nekome poklonite poverenje i da se otvorite. Birajući površne i šarmantne tipove, vi zapravo birate ogledalo u kome želite da vidite sebe opuštenu, bezbrižnu i nemarnu, ali sve što uspevate da vidite jeste površan tip, koji ne ceni vašu vrednost i ne vidi ni malo dublje. Takav partner vas doživljava kao ukočenu i napornu osobu, a vi njega kao neodgovornog i nesposobnog.

Šta vas sprečava da nađete pravu ljubav prema horoskopu3 Šta vas sprečava da nađete pravu ljubav prema horoskopu?

Vodolija

Sa svom svojom bogatom, humanom, plemenitom prirodom punom razumevanja za ceo svet, vi se izdižete iznad emotivnih komplikacija, nudeći duh umesto srca – jer ne želite da pokažete svoju ranjivost. Spremni ste da date sve što imate, samo da ne morate da date sebe, da pokažete koliko vam je stalo i da dozvolite da budete povređeni. Vaši partneri su zbunjeni i uskraćeni, jer ne znaju šta je to što ne dobijaju od vas, koji tako spremno izlazite u susret svim njihovim željama.

Ribe

Vaša ideja ljubavi je idealistička i vi umete da je u potpunosti oživite i odigrate sami sa sobom, u svojoj glavi. Partner pored vas je možda potpuno neodgovarajuća osoba, ali vi to nećete ni primetiti, dok surfujete na svom romantičarskom talasu. A kad primetite, možda se desi da su prošle godine i da ste zaglavljeni u odnosu koji ne postoji, sa osobom koju ne poznajete i ne prihvatate suštinski.

Pročitajte još i ovo:

Sa kojom poznatom damom deliš modni stil prema horoskopu?

Koje je tvoje IDEALNO mesto za seks prema horoskopu

Koja vrsta ludaka je vaš BIVŠI – prema horoskopu

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

 

Comments