Lav

Imate potrebu da se osećate sigurno, a jedini način da to postignete je da imate potpunu kontrolu. I onda nalazite partnere slabije od sebe, koje možete da kontrolišete, što vam kvari doživljaj i osećanje ženstvenosti. Potajno čeznete da sretnete nekog ko će vam se “suprotstaviti” i pokazati snagu koja će pobediti vaše nepoverenje i pomoći vam da prevaziđete potrebu za kontrolom.

Devica

Vi tražite savršenog partnera, koji će da ispuni svaku stavku sa vašeg spiska osobina koje savršen partner treba da ima. I koga god da nađete, njemu fali barem jedna od tih bitnih stvari. Zaboravljate da ni sami niste savršeni i da savršena osoba ne postiji, pa time ni savršen partner. Vaš perfekcionizam vam na kraju upropasti svaku vezu.

Šta vas sprečava da nađete pravu ljubav prema horoskopu2 Šta vas sprečava da nađete pravu ljubav prema horoskopu?

Vaga

Vaša želja za slobodom i nezavisnošću često se pogrešno tumači, pa vaši partneri misle da vam nije dovoljno stalo do njih. Onima koji se više vezuju, teško je da razumeju vašu potrebu da budete sami sa sobom, ili da neke doživljaje ne delite sa njima. Partnerstvo zasnovano na razumevanju, prihvatanju različitosti i ogromnoj toleranciji mora da bude vaša inicijativa i vaša borba, jer ćete teško naći nekog ko isto tako funkcioniše i kome je normalno da nikoga ne opterećuje i ne uslovljava, kao što je vama. Vi niste ljubomorni i posesivni, a većina svih ostalih znakova jeste, barem u nekoj meri. Pošto ne podnosite ograničavanje u tom smislu, potrebno je da vas partner dobro upozna i stekne puno poverenje.

Škorpija

Vaša romantična osećanja i želja da se povežete, može da bude suviše intenzivna za partnera. Potrebna vam je rutina i bliskost, da kanališete ta osećanja, ali dešava se da do tog stepena u vezi uopšte ne možete da dođete, jer se partner oseća ugoroženo vašim intenzivnim osećanjima i ne ume da izađe na kraj sa vašom bujnom, senzualnom prirodom. Vi lako zavodite i zanosite muški rod, pa ćete očarati svakog ko vam se sviđa, ali partner će vas najčešće doživeti kao suviše zahtevnu i apsorbujuću partnerku.

Comments