Hajde da podignemo ruku sve mi koje smo makar jednom u svojim mlađanim životima poželele da znamo šta je u njegovoj glavi, šta on hoće, zašto se tako ponaša i šta zaboga da radimo sa njim?! O, pa hello, dobrodošla u klub zbunjenih žena kojima je razumevanje muških očekivanja i ponašanja i dalje misaona imenica. U suštini, nisu oni toliko komplikovani koliko smo komplikovane mi i nisu oni toliko komplikovani koliko ne umeju da verbalizuju svoja osećanja i potrebe. A to je zaista fascinantno. No, šta ćeš. Tu si sa njim, ne znaš šta on želi od tebe jer čas priča jedno, a čas radi drugo, ali evo mogućih “pozdrava, želja i čestitiki” koje ti on možda nikada neće otvoreno reći, ali ih i te kako želi:

On želi da uvek budeš uz njega, bez obzira na to šta mu se trenutno dešava, da li je u pitanju nešto dobro ili loše. Ako ste u ozbiljnoj vezi, biće mu potrebna tvoja podrška, bez obzira na to što ti to možda nikada neće zatražiti. Ali, nauči da ga razumeš i bez reči. (Čik!)

On želi da budeš dosledna sebi, svojim ciljevima i planovima. Da uvek hrabro grabiš napred i da se boriš za ono što želiš jer to znači da ćeš se tako boriti i za vašu vezu.

On želi da ne skida oči sa tebe, baš kao ni ti sa njega. Love, oh, love…

par 1 1 Šta on zaista želi od tebe u vezi?
Comments