Ukoliko se nađete u mladom i prezanimljivom kolektivu na poslu, svakakve teme će doći na red. Naravno da ponekad čak i pauze iskoristimo da pričamo o poslu, ali tu temu često zamene neke zanimljivije koje će nam podići raspoloženje i pripremiti za sav posao koji nas čeka posle pauze. Ovih dana na tapetu bila je muzika naše mladosti koja je dovela do pitanja “Da li se sećate ko je SHA-ILA?” koje je dovelo do izjave “E, ILA živi ovde negde blizu” i reakcije “SHA-ILA nisu jedna osoba???”. Posle toga smo pretresali šta ćemo sve da uradimo kada ponovo otopli i na čiju ćemo čardu da idemo kao i objašnjenje meni Novosađanki da se ovde to zove splav, a ne čarda. I naravno da je bilo pitanje dana kada će na red doći većini omiljena tema – seks. Stav da su muškarci jedini koji pričaju o njemu je vrlo stereotipan. I žene vole da razglabaju o seksu, samo je naš način pričanja mnogo duhovitiji i zanimljiviji. I tako smo se u jednom trenutku dotakli pitanja o predigri i došlo je do velikog sukoba mišljenja. Pitanje biti ili ne biti zamenilo je pitanje “Može li se uživati u seksu bez predigre?”, što je, naravno, povuklo i milion potpitanja. Kratka ili duga predigra? Seks “nasuvo” ili vruća kupka? Da li dobar seks zavisi od dobre predigre?

U nastavku teksta pročitajte šta su zaposleni u našem magazinu rekli o predigri. Da ne bismo dovodili ničiji moral u pitanje (ili vezu), ipak smo odlučili da koristimo pseudonime. Možda nismo kompetenti, ali i dalje volimo da komentarišemo.

Kolegnica koja je rekla da njoj predigra uopšte nije potrebna je u velikoj manjini. Ona nam je objasnila da kada pronađe partnera sa kojim joj se seksualna energija potpuno poklapa, sama želja koja imaju jedno prema drugom je predigra, a fizički čin samo odugovlači stvar. “Umorim se tokom predigre , više volim da usmerim energiju na konkretnu akciju”, dala je kao argument Ana.

Comments