Frojd je rekao: ”Veliko pitanje na koje nikada nije odgovoreno i na koje ni ja nisam bio kadar da odgovorim, uprkos tridesetogodišnjem istraživanju ženske psihe glasi: Šta žena hoće?” U sledecem tekstu saznajte šta žena NEĆE, te vam se možda posreći, pa otkrijete čarobnu formulu – šta žene zapravo žele.

Da počnemo…

couple cover image holding hands Šta žene NE žele
  1. Ortaci – solo izlasci sa solo ortacima su stvar poverenja, koje se stiče vremenom. To nije paranoja, to nije strah od prevare ili bolesna ljubomora. To je više stvar principa, jer na početku veze ženke su te koje ne žele da se odvajaju od mužjaka. Muškarcima je potrebno više vremena da se vežu. Probajte da napravite kompromis, ili se makar potrudite da ti čuveni izlasci ne budu učestali.
  2. Kupanje u parfemu – kao što svaki normalan muškarac ne sme da dozvoli sebi da ima neugodan miris – osim ukoliko nije upravo nije izašao iz ringa sa Majkom Tajsonom (i pobedio) – previše parfema ili dezodoransa, pogotovu leti, deluje kao anti-afrodizijak. Da, teško nam je ugoditi, ali ne možete bez nas, zato tišina!
Comments